Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Padesátka (2015) 

Za mě obrat o 180°. Po druhém zhlédnutí měním hodnocení z 1* na 4*. Rozhodně se na tento film rád znovu podívám. Výborná oddychovka na dlouhé zimní večery (nejlépe na horách).

plakát

Cesta do lesa (2012) 

Po každém shlédnutí tohoto filmu u mě stoupá na oblibě stále víc a víc. Vorel komedie prostě umí, jeho syn do titulní role perfektně sedí a Anna Linhartová mu zdatně sekunduje. Je to film, který asi nesedne úplně každému, ale pro mě je to jeden z nejlepších českých filmů, který mě znovu a znovu dokáže chytnout za srdce.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Možní jsem od tohoto filmu čekal příliš mnoho, ale dost mě zklamal. Efekty přehnané, párty u Gatsbyho silně afektované. Ale nejvíce mě zklamala hudba, raper Jay Z mi do prostředí počátku 20. století nějak neseděl... Nicméně celkový dojem ještě celkem dobrý.

plakát

Babovřesky (2013) 

Vy, co tady píšete ty odpady, jste nějaký chytří, nejste vy náhodou z Prahy :-)? Mě se film líbil, přesně splnil svůj účel oddychovky, u které se hodně zasmějete. Umělecká kvalita samozřejmě tento film nemá, ale kdo by ho tam taky čekal?

plakát

Prci, prci, prcičky (1999) 

Na pět hvězdiček to není, rozhodně to není ukázka dobré filmařiny. Na druhou stranu to je opravdu humorná klasika, na kterou se vždycky rád podívám znovu a tak trošku mě vrátí zpět na roky strávené na kolejích :-).

plakát

7 dní hříchů (2012) 

Film mě nejdříve moc nebavil, zpracování nepůsobí zrovna moc dobře. Nicméně film mě po chvíli do sebe vtáhnul a nakonec i překvapil. Na opakované shlédnutí to asi není, ale určitě je to dobrý film na zpestření večera.

plakát

Ve stínu (2012) 

Tento film mě velmi příjemně překvapil. Excelující Ivan Trojan a perfektní kamera jsou hlavními přednostmi filmu. Za lehce pokulhávající scénář dávám 4*.

plakát

Pianista (2002) 

Vynikající Adrien Brody, který v tomto filmu zcela zastiňuje všechny ostatní herce. Jen těch 150 minut se mi zdá až příliš, filmu by slušela o něco kratší stopáž.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Po dlouhé době skvělý seriál. Pro mě jen trošku překvapivá produkce TV Nova, která dokázala vytvořit mezi záplavou českých telenovel kvalitní seriál. Herci jsou skvěle vybraní, každá postava je svým způsobem nezapomenutelná. Vyzdvihl bych nezvykle vážnou roli Luďka Soboty, který se s touto rolí popasoval bezvadně.

plakát

Konfident (2011) 

Veliké překvapení, rozhodně pozitivní. Film je emotivní, skvělá kamera, nouze není o vtipné scény. Rozhodně jeden z nejlepších filmů české kinematografie posledních let.

Ovládací panel