Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (1 427)

plakát

Ztraceni - Ne v Portlandu (2007) (epizoda) 

Po několikaměsíční pauze mezi 6. a 7. epizodou se seriál vrátil a diváci po tom všem čekání dostali tohle. Pro mě osobně se jedná o jeden z nejhorších dílů seriálu. Neskutečná otrava. Juliet se nakonec stala mou nejoblíbenější ženskou postavou, ale na flashbacky měla celkem smůlu.

plakát

Ztraceni - Ano (2006) (epizoda) 

A po výtečné předchozí epizodě jsme zase tam, kde jsme byli. V telenovele z medvědích klecí. Naštěstí se tato zápletka pomalu ale jistě blíží ke konci. Navíc má tento díl několik výborných momentů. Mimochodem, touto epizodou jsem dohnal skluz s USA a na další pokračování jsem tak musel čekat se zbytkem světa. Pamatuji si, že to tenkrát byla docela dlouhá pauza.

plakát

Ztraceni - Cena za život (2006) (epizoda) 

První epizoda třetí série, které mohu dát 5 hvězdiček. Ve 2. sérii by takovýto díl patřil k těm průměrným, ale v rámci mizerného startu třetí série jde o klenot. Navíc já mám tento díl poměrně rád. Eko (bohužel naposledy), Locke, černý kouř, stanice Perla...samé dobré věci.

plakát

Ztraceni - Na vlastní triko (2006) (epizoda) 

U tohoto dílu jsem se modlil, ať už celá ta dějová linie s Kate a Sawyerem v medvědí kleci skončí. Pořád je to o tom samém a už je to otravné.

plakát

Ztraceni - Další instrukce (2006) (epizoda) 

Celý tento díl je jedna velká vata, od dění na ostrově až po příběh zobrazený ve flashbacku. Ale jelikož se to celé točí kolem Locka, tak to funguje. Terry O'Quinn je prostě takový frajer, že to celé utáhne prakticky sám.

plakát

Ztraceni - Skleněná baletka (2006) (epizoda) 

Dějová linie Sayida a spol. je mnohem záživnější než celé dění okolo Jacka. Flashback opět zbytečný.

plakát

Ztraceni - Příběh dvou měst (2006) (epizoda) 

Když to srovnám s ostatními prvními díly jednotlivých sérií, tak se v tomto případě jedná o nejhorší start nové série v historii celého seriálu. Zvláště pak, když tato epizoda následuje po výborném finále 2. série. Na tomto dílu je nejlepší scéna před titulky, pak to jde dolů vodou. Já vlastně celou tu zápletku s umírajícím Benem a s Kate, Jackem a Sawyerem v zajetí na ostrově Hydra nenávidím. Je to zdlouhavé a nudné a mytologii seriálu to nikam neposouvá. Naštěstí jsou herecké výkony a Giacchinova hudba pořád perfektní, jinak bych tyto epizody musel hodnotit nižším počtem hvězdiček. Takhle to na ty slabé čtyři dosáhne. Každopádně první polovina třetí série je temným obdobím seriálu. Ne z hlediska děje, ale kvůli kvalitě jednotlivých epizod.

plakát

Ztraceni - Série 2 (2005) (série) 

Druhá série má v mém srdci (bože, to zní blbě) zvláštní místo. Už první série mě neskutečně chytla, ale až u druhé jsem si LOST opravdu zamiloval. Kdybych sestavoval žebříček svých nejoblíbenějších epizod, 2. řada by byla zastoupena asi nejvíce. Celá zápletka s hatchem mě neskutečně bavila. Zvlášť poté, co se objevil "Henry". A přitom celá Swan station s tlačítkem byla v konečném součtu vlastně jen odbočkou, která na další směřování seriálu nemá moc vliv :-) (pokud nepočítáme Desmonda). Ale co, byla to kvalitní zápletka. Nejslabší stránkou této řady jsou flashbacky, což bohužel platí i pro následující sérii. X-tý Jackův flashback už zkrátka nemá co nabídnout. Nejlepší epizody série podle mě: Man of Science, Man of Faith, Adrift, Orientation, The Hunting Party, One of Them, Lockdown, ?, Three Minutes, Live Together, Die Alone.

plakát

Ztraceni - Žij s námi, sám zemřeš (2006) (epizoda) 

Perfektní. Pro mě osobně druhý nejlepší závěr sezóny vůbec. Kdo si po tomhle dílu neoblíbí Desmonda, tak je divnej.