Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Recenze (38)

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Od dalšího pokračování jsem nic nečekala a nic extra to taky ani nebylo. Typická předvídatelná vyvražďovačka, kterou jsem měla problém dokoukat, protože tenhle námět jsem viděla snad už tisíckrát. Gore scény super, ale to je asi tak vše.

plakát

Město podivínů (2018) 

Když jsem si četla obsah filmu, byla jsem nadšená a natěšená, protože podle popisu by to měl být přesně ten film, který by mě měl bavit. No po prvním spuštění jsem byla do 20 minut tuhá. Dala jsem tomu druhou šanci, ale ani po druhém spuštění jsem nevydržela až do konce. Mě ten film strašně nudil, moje pozornost neustále utíkala jinam a tak prostě nemůžu hodnotit jinak než jednou hvězdou.

plakát

Čas (2021) 

Hodně zvláštní film se zajímavým námětem. Chvilkama to ale drhlo a tak hodnotím průměrně.

plakát

Zlato (2022) 

Nic jsem od toho nečekala a nejspíš proto nejsem zklamaná. Upřímně jsem si film pustila jenom díky Efronovi, na kterýho se vždycky ráda podívám, takže kdyby byl v hlavní roli někdo jiný, o film bych nejspíš ani nezavadila. Efron nezklamal, film má super atmosféru, závěr mě ale nijak nepřekvapil. Za mě celkem fajn jednohubka, ale znovu se na to nepodívám.

plakát

Žena v domě přes ulici od dívky v okně (2022) (seriál) 

Hodně zajímavá minisérie, která mě poměrně dost bavila a kterou jsem zhtla na jeden zátah. Děj je ve všech dílech napínavý, takže to jen tak nevypnete a prostě se musíte kouknout na další díl. Tvůrci mě teda pěkně dostali, protože já celou dobu netušila kdo je vrah a dost mě to překvapilo. A ano, je to nějaká forma parodie, či čeho, ale mě to tam vůbec nevadilo :-)

plakát

Tiché místo: Část II (2020) 

Druhý díl si rozhodně udržel kvalitu, avšak první díl mě bavil o fous víc. Film má parádně tíživou atmosféru, díky které si drží pozornost a kolikrát vás nenechá ani nadechnout. Pokračování si rozhodně nenechám ujít, už teď se těším!

plakát

Dokud jsi se mnou (2020) 

Dechberoucí příběh, který je ze života a který mě dojal. Nicméně to, jak se to hodně motá kolem Boha mi úplně nesedělo. Ve výsledku z toho byl film, na který se dobře kouká, nechá ve vás stopu toho, jak moc si člověk má vážit života, ale viděla jsem už i líp zpracovaný film s touhle tématikou.

plakát

Venom 2: Carnage přichází (2021) 

A já jsem spokojená! Mně se druhý díl líbil stejně jako ten první, takže mě docela překvapuje nízké hodnocení ostatních diváků. Celou dobu jsem se náramně bavila, bylo to akční, bylo to vtipný a Tom Hardy je fešák 😏

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Pro mě celkem zklamání, čekala jsem od toho víc. Katastrofických filmů není mnoho a tak když nějaký objevím, musím ho hned vidět. Greenland na mě podle obsahu působil zajímavě, ale po zhlédnutí musím říct že to byl slabý průměr, který nebyl ničím vyloženě zajímavý. Je to jedno velké klišé u kterého mi pozornost utíkala jinam.

plakát

Matka versus android (2021) 

Já se přidám k těm, kterým se film líbil. Miluju postapokalyptické filmy a vždycky když se nějaký objeví, jsem nadšená, jelikož jich není mnoho. Film má rozhodně svoje mouchy, vzhled androidů by určitě mohl být lepší, ale není to nic hrozného. Já se bavila po celou stopáž, film má tíživou atmosféru, zápletku jsem nečekala a na konci i slza ukápla, takže za mě spokojenost.