Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Mimoni (2015) 

Promarněný potenciál. S Mimoni se toho dalo udělat tolik, místo toho to skončilo u tohohle průměrného animáku. Mimoni jsou sladcí jako vždy, ale něco jim chybí. Asi jsou opravdu lepší a zábavnější jako doplněk Grua. Každopádně všechny dobré momenty byly použity na trailer. Na film jsem se těšila dlouho dopředu, ale po shlédnutí ve mně film nezanechal nic.

plakát

Croodsovi (2013) 

Tento animák je milým překvapením, u spousty momentů se člověk zasměje, narážky opravdu stojí za to. Dějově se u mě sice řadí jen k mírnému nadprůměru, animace je ale super (a to jsem film neviděla ve 3D), celkový dojem zanechal dobrý. Jeden z lepších animáků posledních let. Zaslouží slušné 4*.

plakát

Bez kalhot XXL (2015) 

Dle mého názoru o třídu lepší než jednička. U spousty momentů jsem se fakt od srdce zasmála, samozřejmě ani ti chlapi nepřišli na škodu. :) Fajn večerní odpočinková podívaná.

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Opět a zase, hvězdné obsazení pro film, který je podprůměr. Zápletka ničím nepřekvapí, nenadchne, neurazí, nebezpečí zfilmovaného komixu. Marvel má i lepší filmy.

plakát

Pohádka pohádek (2015) 

Pohádka je to tedy nadmíru grimmovská. Hvězdné obsazení, pár hluchých momentů, místy se trochu zbytečně táhne, ale řež to tedy je. Netušila jsem, že pohádky, které jsou u nás stálice i pohádky bratří Grimmů vychází z neapolské sbírky, pro starší určitě zajímavá podívaná. Skvělé kostýmy film přikrašlují, stejně tak Desplatova hudba, škoda ale za až příliš okaté a vyumělkované animace. Sečteno a podtrženo, za mě lepší 3*.

Ovládací panel
2 body

Fanklub

(2)