Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Pohádka
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (5)

Tři králové

Tři králové (1998)

Kachyna odvedl dobrou praci.Hudba je na patricne urovni stejne jako herecke obsazeni.Jakozto prazak zijici v New Yorku velice kvituji nataceni na Paze 6 ,v blizkem okoli Hradu, Male strany ci Prasneho mostu. Opetovne vynikajicim vykonem se prezentoval Vladimir Javorsky.Nedovolim si opomenout skveleho Josefa Cardu v roli agenta Paula Holma.Jeho cestina s nemeckym prizvukem,pusobi silne pusobive.

Arabela

Arabela (1980)

Nezapomenutelny serial detstvi, nehlede na to kolikrat jsem ho videl a sledoval nemohu jinak nez pet hvezd.Skvele udelano, vynikajici vyber hercu. Ve sve dobe byl serial velice popularni i v Polsku ci Nemecku. Skvela hudba od Lubose Fisera.Na dobu kdy to bylo toceno mi to prislo jako prevratne dilo s Fantomasem, Jezibabou, mluvicim vlkem, bezhlavym sluhou,skvelym certem Filipovskym,bajecnou pani Milerovou-Janzurovou,Kralem panem Brodskym, vrchnim kouzelnikem panem Sovakem,zaricim panem Mensikem v spolu v jeho brise se nachazejicim Hrzanem,reziserem Kodetem,seznam je nekonecny....Stejne jako nektere casti serialu, ktere proste z pameti nevymizi.

Hop nebo trop

Hop nebo trop (2004)

Vlastne jsem toto nechtel ani sledovat, ocekaval jsem ze to vypnu brzy,ale nakonec jsem byl i zvedavi na dalsi dil.Pekne , usmevne, lidske.Nejvice se mi libil dil druhy.I kdyz musim pripomenout dve sceny, ktere mi nezapadaly do deje ani atmosfery serialu.Prvni byla vuplne pohodove atmosfere, kdy cela parta jede na vodu se zniceho nic stane rekneme nehoda s lodemi,ktere jsou pripevnene na strese automobilu a pri prujezdu podjezdem se nachazeji vyse nezli zminovany podjezd a tudiz se nam velice lehce nici.Cele je to vsak natoceno pro mne jako horor a prichazi to uplne z cisteho nebe, kdy by to nikdo neocekaval.Dalsi bylo utopeni jednoho z hlavnich hrdinu na konci tohoto dilu, nechce se mi polemizovat proc se tak stalo, scenar jsem necetl ,ale prijde mi ze to tam urcite nebylo.Spise to byla inprovizace,ze byla potreba s hercem ukoncit spolupraci anebo nevo podobneho.Podobne sceny jsem hledal i v jinych dilech, ale uz jsem je nenasel.Zaverecny seskok padakem se tomu nepriblizil.Kazdopadne 4 hvezdy.

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Serial plny lidskosti, kteremu na ceskem trhu dovoluji si tvrdit zajistil uspech neuveritelny dabing. Cesti tvurci meli stastnou ruku pri vyberu hercu-daberu. Velka Skoda ze cesky dabing muzeme ocenit nejlepe pouze my co zname mluvit po nasem,po cesky.S titulky, by uspech teto serialove nadhery byl polovicni.Nejlepsi reklama na MIR. Komu vadi ,ze prisla prave z USA? "Todle je armada,my zem nekupujeme,my si ji bereme...." "kdyby nebylo valky, nevedeli by jste co je to mir" V 97 dile "Interview" zazni od Klingera poznamka o "ceske" horcici.