Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (412)

plakát

Nebožtíci přejí lásce (1972) 

Výborný nevtíravý humor, skvělé herecké výkony a postavy, které jsem si nakonec zamilovala.

plakát

Baron Prášil (1961) 

Historky barona Prášila jdou mimo mě, ale Kopecký ten námět povýšil na koukatelnou úroveň.

plakát

Země nomádů (2020) 

Zajímavé viděti, ale mě to příliš neoslovilo. Jako vhled do života těchto lidí to je příliš dlouhé a jako film je to příliš bez děje.

plakát

Otcovství (2021) 

Děsná blbost. Vskutku se na to nekoukejte proto, že to má v popisku napsáno “komedie”. Všechny vtipné scény jsou vtlačené do traileru a po zbytek času to není vůbec vtipný.

plakát

Před úsvitem (1995) 

Jako čekala jsem to dle popisu “děje” horší, rozhovor i myšlenky ze začátku filmu mi přišly ok, utíkalo to, ale později se ústřední dvojice už začala na můj vkus propadat do bezbřehých pseudofilozofických tlachů a některý věci mi tam moc neseděly (třeba způsob získání láhve vína). Taky nechápu, čemu se Celine pořád smála, když ten její novej kámoš zase takovým vtipem neoplýval.

plakát

Osvícení (1980) 

Staré horory ještě snesu. Tohle mě námětem vcelku mile překvapilo, ale hrozně se mi to táhlo. Příliš mě nebavily rozhovory v druhé půlce filmu - to byla vždycky tutovka, že to bude na dlouho, oslovení v každé větě a za každou promluvou řádná pauza.

plakát

Dogman (2018) 

První část se mi líbila - zajímavé prostředí i atmosféra. Jenže mi tam začala významně chybět špetka logiky v chování hlavní postavy. Konec už byl tím pádem nekoukatelně absurdní.

plakát

Příběh gangstera: Nástup k moci (2007) 

Některé pasáže mi přišly přehnané - třeba scéna s rozzuřenými fotbalovými fanoušky v metru, kteří si na rvačku přinesli mačety a sekery. Chvílema jsem se ztrácela v postavách a na obtíž se to ukázalo být zejména v závěrečné pasáži. Její zajímavost byla vystavěna na několika verzích děje, které jsem nedokázala docenit, jelikož jsem mezitím ztratila ponětí o tom, kdo je kdo.

plakát

Totálně našrot (2012) 

Toto je naprostá šílenost, které dávám tři hvězdičky, protože se fakt nemůžu rozhodnout, jestli je to tak geniální, nebo tak dementní.

plakát

25. hodina (2002) 

Zajímavé téma, které jsem ještě neviděla zpracované. Co prožívá odsouzený člověk v posledních hodinách na svobodě.