Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (412)

plakát

Otcovství (2021) 

Děsná blbost. Vskutku se na to nekoukejte proto, že to má v popisku napsáno “komedie”. Všechny vtipné scény jsou vtlačené do traileru a po zbytek času to není vůbec vtipný.

plakát

Země nomádů (2020) 

Zajímavé viděti, ale mě to příliš neoslovilo. Jako vhled do života těchto lidí to je příliš dlouhé a jako film je to příliš bez děje.

plakát

Blíženec (2019) 

To jsem snad viděla prvně, že akční scény můžou být tak nezajímavé. Ani rozhovory v průběhu filmu tomu moc nepřidaly, bylo to jako pokládání jedné věty za druhou bez přirozené návaznosti. Až ten konec se mi líbil.

plakát

Cesta za živou vodou (2019) 

Překvapivě osvěžující pohádka, s neotřelými detaily a moderními prvky, které ale působily vtipně a nepřesáhly hranici nevkusu.

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

Děsivé připomenutí toho, jak málo stačilo, aby se to fatálně dotklo nás všech.

plakát

Irčan (2019) 

Proč musí být mafiánské filmy vždycky tak proklatě dlouhé? Tomuhle to teda sakra nesvědčilo, ke konci už to jelo jako kolovrátek a rozhovory stále o tom samém mě nudily k smrti. Díky omezenému výběru amerických herců vypadajících jako italští mafiáni jsme měli posté to samé obsazení.

plakát

Králíček Jojo (2019) 

Na mě až moc velká bláznivina, ale v průběhu ji zachránily její ze tmy se vynořující seriózní obrysy.

plakát

Manželská historie (2019) 

První půlka byla hrozná. Není to romantický film a už vůbec ne komedie, takže místní popisek je značně zavádějící. Výplň z nicneříkajících pseudofilozofických monologů a dialogů (proboha, kdo takhle mluví?!) jsem protrpěla za přítomnosti veliké nudy. Až v druhé půlce filmu se to začalo trochu hýbat a být po psychologické stránce docela zajímavé.Pak už mi kazilo dojem jen to, že to byl úplně jiný žánr, než jsem očekávala.

plakát

Na nože (2019) 

Prvotřídní herculotovské krimi.

plakát

Parazit (2019) 

Neotřelý a někdy skutečně exotický humor, který se dokáže v mžiku ztratit a bez jediného varování být nahrazen brutálním thrillerem. Až člověku spadne brada a přemýšlí, jak to, že je to tak absurdní směska a přece to tak dobře funguje. No není to sám život? V jednu chvíli vtipný a hned za chvíli může být k pláči. Celou dobu napínavé a zábavné a přece ne úplně bez myšlenky.