Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (1 456)

plakát

Zrádci (2020) (seriál) 

Příběh nebyl špatněj, ale za tu hudbu by se měl někdo zodpovídat. V každém díle mi přivodila migrénu. Nějraději bych mu narval hlavu do vesnického tlampače vždycky první středu v měsíci.

plakát

Zakleté pírko (2019) odpad!

Pitvořící se herci v nehereckých mumulandovských pozách, zesměšňujících se pod taktovkou růžového slona kouřícího pavý brko a vidícího létat rarášky na ocasech poníků z Burtonovské barevné zahrady plné homosexuálních Pavlásků a ocásků, že by jeden vyzvracel cukrovou vatu a nacpal ji do zadku prince Krasoně. Tak nepřirozené chování a to i na takový žánr jakým je pohádka svědčí o velmi kvalitním matroši, který hulí sám direktor se svým štábem. Troška je snad jediný autor, kterého nedokáže nikdo na světe parodovat, jednoduše proto, že prostě neví od koho ten materiál kupuje!!!!

plakát

Špindl 2 (2019) odpad!

Takže....., ále kašlu nato. Špatné nejen jako film, ale i jako reklama. Tak proč to hodnotit. Raději se budu věnovat něčemu užitečnějšímu, například přelepit nálepky na dózách v kuchyni z fontu Arial na font Calibri.

plakát

Operace Rudé moře (2018) 

Opravdu skutečný příběh, made in China takže můžeme s jistotou říci, že jediné co se skutečně stalo: prase kozu potrkalo. G.I. Wan je prostě bourák a k tom všechny hi-tec vychytávky z čínské manufaktury. Dalo by se říci, že je to taková agitka strýčka Wana do China army, kluci a holky z náborových letáků umí opravdu vše, od žehlení přes instalaci Adobe reader až po řízení tanku. Až budu velký chci být hloupý nebo se narodit v Čínské klidové PUBlice!

plakát

Vlastníci (2019) 

Naprosto skvělá sonda elit našeho národa a vůbec do sobeckého pohledu každého z nás na svět kolem sebe. Naprosto reprezentativní vzorek fekálií každého kouta našeho člověčenství. Skvěle napsaná a ještě lépe zahraná česká varianta 12 rozhněvaných vlastníku bytových jednotek. Konečně se z bláta omšelé nudy a facebookového lifestylu vynořil svěží, upřímný a satirický skvost. Bravo George!

plakát

Gentlemani (2019) 

Guy is back! Welcome back!

plakát

Lajna - Stanley cup (2019) (epizoda) odpad!

Klasický průšvih českého filmu. Tvůrci se zaměřují na vztahy a tím se dostáváme na úroveň telenovel a tento díl je tak úplně mimo.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Divák už zcela ztratil schopnost kritického myšlení, stačí mu naservírovat kravské lejno a obarvit ho na růžovo. To pak shltne s takovým nadšením, že si sám jedno velké lejno udělá, kráčíc vstříc světlým zítřkům s pocitem, že vše co vidí a slyší je ta jediná pravda, za kterou se bude bít. Ovšem jen do té doby, než uvidí jiný, silně duchaplný, vtipem nabušený film s názvem Běhny v břehu. Tito diváci pak vychovávají své ratolesti v bláhové iluzi, že dítě samo vlastně ví, co je pro jeho výchovu správné!!! Doba je naruby a český tvůrce si vystačí s pár fórky a omšelými citáty z fajsbůku. Mě to prostě nestačí!

plakát

Dumbo (2019) 

Walt Disney, největší kurvítko talentovaných režisérů.

plakát

Aladin (2019) 

Krásně barevná bublanina. Bohužel na povrch vybublá pouze ružový odér, bez páteře, bez mozku ... bez duše! Disneyho mantinely jsou striktně dané. Krásní lidé dělají předvídatelné věci s předvídatelným koncem s tak hloupoučkým poselstvím, že i Mirek Dušín kdesi ublinknul. Ovečky se na to hezky koukají a už chybí pouze podprahová reklama: I want you to U.S. Army a náborové kanceláře budou praskat pod náporem bečících stád. Béééé