Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (141)

plakát

Straight Outta Compton (2015) 

Vcelku zajímavý hudební film. Je to už nějaký pátek, co jsem viděl pořádný hudební film, který není o justinu bieberovi a podobně, ono vůbec slovo pořádný v jedné větě s j. b. je vcelku směšná představa D. Každopádně N. W. A. po většinou jistě nebyli žádní svatoušci, řídili se heslem drogy, děvky a chlast, ale to nechme stranou, a teď k filmu. I když nejsem fanda rapu ani gangsta rapu, songy nebyly špatné, vcelku to odsejpalo, Dre s Cubem udělali dobrej dojem, na druhou stranu Eazy E-ho smrt se mne nijak moc nedotkla, von to byl taky z oné party ten největší výlupek že. Film měl hlavu a patu takže pohoda 4*, IMDb 7/10.

plakát

Červený trpaslík (1988) (seriál) 

Jubilejní stý komentář jsem si schoval pro Červeného trpaslíka. Kdysi jsem se s ním někde v pozdější části setkal a moc mne nezaujal, hlavní hrdinové působili jako excentrická paka a celé to bylo zvláštní a nesmyslné. Pak jsem ale neměl seriál, který bych sledoval při jídle, a tak jsem jim dal šanci, pěkně od prvního dílu, a zamiloval si je. Pořád jsou to excentrická paka, ale když se díváte od prvního dílu, už Vám seriál nepřijde nesmyslný. Zejména Kocour mi dával zpočátku zabrat, ale později se z něj vyklubala taktéž super čuper postava. Již v několika komentářích jsem zmiňoval jak špatně se hodnotí seriály a zde se mi to opět potvrdilo. Z původních 3 hvězd nyní 5*, IMDb 10/10, bez mrknutí oka.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Nechápu, proč do toho obsadili holky co vypadají na 13, zejména tedy hlavní hrdinka. Prvních cca 15 minut vůbec netušíte, kam bude film směřovat, a pak se to rozjede, režisér popustí uzdu své fantazii, a chvíli je to vážně super, až na to že musíte sledovat 13 v minisukních a připadáte si malinko úchylně, dobře vypadá v podstatě jen Abbie Cornish, která je na druhou stranu neskutečně upjatá. Po chvíli však už režisér fantazíruje až moc, a to přejde do konce, jenž je úplně o ničem a pro změnu zase bez fantazie, posledních cca 30 minut jsem doslova proklikal, 2*, IMDb 4/10

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Tedy čekal jsem to horší, i když ty 4*, IMDb 7/10, jsou malinko z nostalgie. Arnie nezklamal, a na celém filmu to bylo to nejlepší, upřímně vytáhl to o celou hvězdu nahoru, naopak Jai Courtney byl malinko úlet, a Emilia Clarke mi sem taky moc neseděla (oba na mě působili jak děti), spíš by se hodila na onu ustrašenou servírku, né že bych měl výhrady proti Lindě Hamilton, však víte jak to myslím D. T1 je boží a T2 je ještě božejší, ale v celé sérii už začíná být moc toho, Skynet věděl, že by prohrál finální bitvu, tak poslal toho a onoho na tu a tamtoho, co to má bejt, furt dokola?

plakát

Avengers: Age of Ultron (2015) 

Slabší než jednička? Určitě ano, avšak projeví se to až na škále projektu IMDb! Ale pořád vcelku zábavné, spousta akce, avšak slabší záporák, no a ten ňouma s mindstonem, toho vyhrabali kde? Viděl bych to na gayparádu v Riu de Janeiru, scény s ním to byl děs, naštěstí jich nebylo moc. Finále naopak nebylo špatné, ale oproti jedničce taky nic objevného... Taky to bylo celé nějaké vážné, chyběli mi tam vtipné průpovídky z jedničky (obecně je mám na odlehčení rád vesměs ve všech akčních filmech). Abych to shrnul, na 4*, IMDb 7/10 (IMDb The Avengers 8/10) to vytáhla povedená akce a s tím spojené finále, stejné jako v jedničce, ale pořád dobré.

plakát

Jurský svět (2015) 

Nakonec nejneuvěřitelnější byl výkon slečny nedůtklivé na těch podpatcích, bahno, voda, jungle, štěrk či T-Rex v zádech, nezájem, to tedy klobouk dólu, filmové efekty fakticky stály za to DD, ostatně ve všem. Každopádně člověk by si řekl, že remake Jurského parku nebude stát za nic (respektive normální průměr), a ono ejhle, neměl pravdu. Podívaná, která za to opravdu stojí, 5*, IMDb 9/10.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Mno, akce habaděj, jak to má ve správném akčňáku bejt, vizuálně taky povedené, a po zvukové stránce jsem si přišel na své taktéž. Přestože si u akčních filmů nepotrpím na bůh ví jakou dějovou linii, tady to byla opravdu bída. A ono by to popravdě ani nevadilo, kdyby byl celý film svižný a akční jako první půlka, jelikož je však druhá půlka poněkud vlažná a chvílemi se tam nic neděje, žádné vykreslení postav apod., což by mohlo ospravedlnit ono zvolnění, prostě nic. Nakonec tedy jen "pouhé" 4*, IMDb 8/10. BTW: Tom a Charlize opět nezklamali!!!

plakát

Sedmý syn (2014) 

Popravdě i některé reklamy v cinestaru bývají zábavnější. Například několik sci-fi kousků z produkce společnosti audi, je velice zábavných, ale k věci, ne všechno bylo spatně, ale špatného bylo hodně. Na úvod bych rád pochválil vždy vynikající Julliane Moore a černého draka, ale to je asi tak všechno. Asi nejúděsnější byl ten kašpar se čtyřmi rukami. Jeff Bridge působil jako by si umrtvoval bolavý zub čelisti dolní nepřiměřenou dávkou kokainu. Abych zodpověděl otevřenou otázku Alicii Vikander, ANO BYL TO PRACH, nejspíše rozdrcená pilulka MDMA, jejich romanticko-"sexuální" scény mi zvedaly žaludek, vůbec nic. Alicie aspoň trošku hrála, zato Ben Barns by se nad sebou měl zamyslet, hluboce, velice hluboce. Po shlédnutí traileru jsem se na tento film velice těšil, nakonec 2*, IMDb 3/10.

plakát

Od soumraku do úsvitu (1996) 

Než se ta mexická bohyně změní v upíra, je to boží. Jelikož jsem si nečetl obsah dopředu, vyloženě jsem to nečekal. Bylo to takový to, co to kur** je? A po chvilce jsem zjistil, že to bylo taky boží, a vůbec mi tento skok do neznáma nevadil, a bylo to boží až do konce. Navíc Clooney s Tarantinem, nemám slov. Někteří upíři sice vypadali divně, ale co, *****, IMDb 9/10.

plakát

Všechny cesty vedou do hrobu (2014) 

MacFarlane vážně vtipnej, Theron vážně nádherná, Seyfreid vážně kráva, Neeson vážně dobrý a Harris vážně legen - dární, paráda já se bavil, místy to bylo malinko nechutné, ale ne jako například Scary movie a podobné skvosty, ale dodává to filmu šmrnc a parádně to doplňuje MacFarlejnův humor (respektive jeho filmovou postavu), film má skoro dvě hodiny, ale já se bavil celou dobu, paráda ****, IMDb 7/10.