Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (19)

plakát

Šingeki no kjodžin - Season 2 (2017) (série) 

Seriál má slušnou úroveň, ale dvě věci mě vytáčí a to je přehrávání postav (zejména hlavní postavy) a hlavní postava samotná. Tak extrémně nesympatickou hlavní postavu jako je Eren jsem již dlouho neviděl.Dokonce mi vadil tak, žejsem poslední dva díly jen proklikal Už začínám být na tyhle paličatý hysterický teenagery alergický

plakát

PreKrim (2017) 

Zbytečně dlouhé. jedna myšlenka omílaná stále dokola.Obsah na 20-30 minut natažený skoro na 90. Nic extra zajímavého, co by člověk nevěděl nebo alespoň netušil. Osobně jsem čekal mnohem více.

plakát

Bohové smrti (2008) (seriál) 

Zajímavé ale hodně nekonzistentní anime. Začátek(první tři díly) je nic moc a konec je strašný. Když si však člověk zvykne na animaci, která mi po pár dílech přišla zajímavější a zajímavější, čeká ho poměrně slušné anime, se zajímavými postavami (zejména vedlejšími). Nejvíce se mi líbil z hlavních postav Death, the Kid.Naopak ke konci Black Star mě iritoval jak byl neustále uřvaný a Maka je takový dobroser až mi také začala vadit, což vyvrcholilo v neksutečně stupidní poslední epizodě. Celkově bych seriál doporučil, zejména díky výtvarné stránce, napínavému příběhu a humoru. Ale pozor na to, že trpí jistými nelogičnostmi, občasným syndromem Fairy Tailu - tři na jednoho, záporák je smete pak jeden pobitý na záporáka a ten si ani neškrtne a příšerným závěrem. A díly s Excalibrem byly jako jeho postava tak otravné, že jsem byl nucen je proklikat 70%

plakát

Vampire Knight (2008) (seriál) 

Pomalé tempo, hlavní postava se chová zcela nelogicky, což sice není v anime neobvyklé ,ale chová se nelogickým způsobem, který mě postupem času vyloženě iritoval. Anime má dobrý soundtrack, spíše nesympatické postavy, některé díly jsou opravdu nudné.

plakát

Macbeth (2015) 

atmosferická divadelní hra u které jsem se chvílemi příšerně nudil.

plakát

Zlatovláska (1973) (TV film) 

mám rád, když se v pohádkách zpívá a tady se zpívá hodně a dobře.

plakát

Princové jsou na draka (1980) (TV film) 

jako celek nefunkční. Scénarista, když to psal byl určitě zhulenej. Čenský maximálně nesympatický a ještě zpívá falešně. O Kaněrově zpěvu ani nemluvě. Dobré jsou jednotlivé scény , ale jako celek to vůbec nefunguje, což je pěkně na draka.

plakát

Mirai nikki (2011) (seriál) 

Ne nadarmo byla Yuno Gasai zvolena v roce 2013 zvolena královnou Yandere charakterů. Škoda že jí jako druhá hlavní postava sekunduje takový, jak jen to říct slušně, vořežprut. Stojí za to vidět pokud máte rádi pořádně psychopatické, přesto sympatické postavy.

plakát

Kráska a zvíře (2014) 

Filmy Christopha Ganse mám rád zejména pro jejich atmosféru. Tento film je vizuálně velice zajímavý, atmosféra také super, hudba OK, Lea Seydoux mňam, zato scénář dost pokulhává. Jak se do zvířete zamiluje hlavní hrdinka mi není vůbec jasné, snad jedině že by kolem zámku permanentně dýchala vzduch v kterém by byly namíchány opiáty a halucinogenní látky. Dívka z flashbacků do něj byla bezmezně zamilovaná asi taky kvůli nějakým drogám, jinak si to nedovedu vysvětlit. Chemie mezi postavami prakticky žádná, což u filmu tohoto typu je poměrně velké mínus.

plakát

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead (2010) (seriál) 

Když budu parafrázovat Duke Nukema: "Babes, bullets and boobs. Damn I love this series." Konec už tak dobrý nebyl, ale jinak parádní akční oddechovka pro ty, kterým nevadí trocha toho ecchi.