Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (22)

plakát

Bílé Vánoce (2003) (pořad) 

Velice mne mrzí, že byla moje nahrávka tohoto koncertu smazána. Kdyby se našla nějaká dobrá duše, která nahrávku stále má, prosím, ozvěte se mi. Děkuji.

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

S dostupností internetu je seriál o to lepší, když si můžete poslechnout původní dabing černošky, vidět vystřihlé rasistické scény, zhlédnout ztracené díly a pročíst si spoustu zajímavostí o dílech na Wikipedii. Nedokázal bych doporučit jiný seriál tohoto typu, je to prostě jednička.

plakát

Třída číslo 402 (1999) (seriál) 

Perfektní postavy, seriál, muzika, příběhy. Když jsem to sledoval na základce, nejen, že spousta situací byla blízko naší třídě, ale byl to i celkem kult. Dabing taky stojí za zmínku. Netuším, kde lidi berou tak strašně negativní pocity z tohoto brilantu devadesátých let.

plakát

Star Trek (1966) (seriál) 

Perfektní dabing, zajímavé náměty, vynikající postavy, obrovský kulturní dopad. Spousta dílů bylo dokonale promyšlených, nemohl jsem se nabažit toho, co jsem viděl. Herecké výkony Shatnera taky stojí za to. Jako divadelní herec je nepochybně vynikající, v seriálu to působí až komičně, ale i přesto mu to všechno žerete. I styl, jakým herci hrají, doplňuje skládačku a dělá ze seriálu jedno z nejlepších děl. Rozhodně si nezaslouží takhle nízké hodnocení.

plakát

South Park: Peklo na Zemi (1999) 

Tenhle film buď nepochopíte a pak mu dáte odpad! nebo ho zbožňujete. Pak to máte v hlavě v pořádku.

plakát

Christmas in South Park (2000) 

Hey there, Mr. Shintoist Merry fuckin' Christmas God is gonna kick your ass You infidelic pagan scum. Písničky ze South Parku jsou neuvěřitelně dobře poslouchatelné, vlezlé a hlavně dobré!

plakát

Aladin a král zlodějů (1996) 

Oproti Jaffarově návratu s otřesným dabingem tento díl vrací zpět kouzlo aladinova příběhu. Hudba je perfektně zpracovaná a velice příjemná. Džinovy hlášky jsou vtipnější a přirozenější, nápad s Midasem je k nezaplacení. Rozhodně si nezaslouží tak nízké hodnocení. Ani hnout, nebo se vzájemně postřílíme.