Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (764)

plakát

Hadí plyn (2023) 

Takova pekna indianska roadmovie s prvky existencialniho dramatu. Me teda hodne bavily ty divadelni prvky, jako hodne.

plakát

Velká přestávka (2022) 

Za tu oprejskanou skolu. Ta tomu dost vyrazne pomohla!

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Vizualne je to bozi, chci taky zit na Pandore. Ale jinak je to ohrany, strasne, ale strasne predvidatelny, a nekdy uplne hluchy. Az nepochopitelne (doted me strasi scena, kam na konci vsichni jakoze zmizeli 🤷🏻‍♀️?)...tak ja bych zas nerada, aby se ted filmy tocily kvuli vizualu a odpousteli jsme jim pak to, ze je to trochu dejove nuda.

plakát

28 dní děsu (2022) (pořad) 

Jako, ale trvalo jim to, co? 28 dní zjišťovat, co napsali v novinách, to chce trpělivost. Zvlášť, když vám dýchá na záda banda ... kameramanů! Já se bavila, ta americká teatrálnost je k sežrání, mělo by to mít vlastní kolonku.

plakát

Jan Žižka (2022) 

A došly prachy na scénaristu nebo ne? Jako, blbý je, když to aranžmá připravujete 45 minut a výsledkem je love story, ještě otřepená. To je jako trochu smutný. A nebo víte co, není to smutný. Je to asi v pořádku a diváka to najde. A přitom je taková škoda, že ten potenciál těch řežeb nebyl vyčerpán. Ale to asi taky bude tím rozpočtem, že?

plakát

Zranitelná srdce (2022) 

Jako, já řvala jak želva. Přeci jen je k pláči, že se kvůli inzulínu musíte vdát za sexy mariňáka. No co už 🤷🏻‍♀️

plakát

R.M.N. (2022) 

Tak vrcholem je ta slušná konverzačka místních v kulturáku, motorka na sněhu se zasněženou krajinou a měsíční opuštěná krajina, která zdatně navozovala beznaděj a pocit opouštění. Jinak se musím přiznat, že těm linkám něco schází, a to jsem se fakt snažila. Ale možná mi mezi těmi více než deseti linkami něco uniklo.

plakát

Poslouchej (2020) 

Uznávám, že dobrý příběh je takovým odpustkem za filmařské nedokonalosti. Ale je to tak. Jen pro echo, emoční je to až mrazí (ostatně právě na nich stojí příběh a právě jejich ztvárnění hlavními protagonisty snímek značně zvedá). A musela to být pro tvůrce facha.

plakát

Hrdinové dělnické třídy (2022) 

Psychologie postav a jejich motivy jsou taková důležitá ingredience u těhle snímků. A tady teda fakt tápete. Navíc to nedrží pohromadě, je to plných střípků, ale nedopracovanejch. Škoda. Kamera byla dobrá.

plakát

Panství (2019) 

Jako slušela by tomu stopáž o aspoň 30 minut kratší. A neuškodilo by to té tíze.