Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (162)

plakát

Jízlivě tvůj (2013) (seriál) 

První díl má na webu smíšené reakce - bud absolut ok či naopak ne a trochu zklamání, přesto tomu chtějí dát šanci co se v dalších dílech urodí. Derek je skvělý!!!, Ian někdy až moc teatrální ale docela to strhává na sebe (na natáčení měl nejvíce ovací a smíchu, i pro krásné klopýtání vtextu, přeřeky, zapomínání, atd, ale hrají odlišné charaktery, tedy k Freddiemu to patří 8-). Snad se taky dočkáme momentů, kdy Stuart pěkně zpraží Freddieho, nejen jeho jízlivých tichých poznámek, jinak byto bylo skoro jednostranné! Zbytek osazenstva spíš do kupy k ústřední dvojici. Přesto spontánní smích! "She speaks! Shit!" = Keep it comin´ = Čekat týden, chjo. / 1.ep. online :http://www.putlocker.com/file/E4FCADDAC58905B7# nebo http://www.youtube.com/watch?v=kivg7VqOZMc /2.ep. NAPROSTO ÚŽASNÁ (aneb potvrdilo se, co psali diváci z natáčení!) http://www.youtube.com/watch?v=D_qE0OQrxi4 Pokud si udrží latku, přihodím i hvězdu. A o Vánocích Christmas special 8-)

plakát

Cosmos (1980) (seriál) 

RIP Carl, but good work!

plakát

Anatomie lži (2009) (seriál) 

Sakriš, proč to ukončili!!! Cal a Emily, chjo!

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

8 řad, díky!!!

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Oblíbená bromance + Moffat a Gatiss 8-)

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Srdcovka! Šup sem s druhou řadou! Po 2. řadě - sice Genoa OK, ale elections a vůbec poslední třetina série..wow yeppeekayeye 8-)! Leona a Reese se vybarvují, stálý team rozplétá osudy, ale Will je prostě ikona!!! Třetí řadu, třetí řadu!!! U own me, no matter what, Sorkin aka thru Will/Jeff!

plakát

Phil Spector (2013) (TV film) 

Asi jsem od HBO a Mameta čekala víc... Al i Helen se standardně snažili, ale celkově jsem se nemohla dočkat konce, místy nuda. Škoda.

plakát

Nultá hodina (2013) (seriál) 

Jan Tříska (chybí zde uveden v hercích) jako důležitá postava na konci prvního dílu. Hlavní hrdina neustále připomíná ER. Směska různých show působí průměrně, atmosféra není tak přesvědčivá. První díl se snaží být lákadlem na sledování. Uvidíme, zatím průměrná popcornová vložka s náckama, tajemstvím, honičkama, atd.

plakát

Ústav (2005) 

Zajímavý příběh a podání. Škoda Natashy!!!