Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (207)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Epické zakončení se vším všudy, Christian Bale byl pro mě úplně nejlepší Batman, ta jeho kamenná tvář mě dostala. A však tento díl má tolik * díky Tom Hardy, kterého se poslední dobou nemůžu nabažit. Prostě Nolan ví a umí.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Moc chyb, a to by se u takovýchto filmů stát nemělo. I člověk, který umí napočítat do 5ti si těch chyb musí všimnout. A to nejde prominout. Pro mě č. 5 pořád zůstává tím nejlepším. Škoda, trailer se tvářil slibně, ale to byla jen taková kamufláž. A víc než o autech to bylo jen o střílení.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Jsem furt na rozpacích s hodnocením, jako děj, zápletku a ''řešení'' to mělo na 4*, ale ta američnost na konci mi to trochu pokazila. Ale na film o zombících, které jsou většinou propadáky to bylo opravdu slušné.

plakát

Odpor (2008) 

Něco tomu prostě chybělo...

plakát

Iron Man 3 (2013) 

tak jsem po dlouhé době zavítala do kina a udělala jsem správně. Poslední díl pana Starka byl boží. Plný dobrého vtipu, který podtrhl atmosféru, plný akčních a nutné podotknout skvělých scén a neodolatelného Roberta. Poprvé se mi líbily americké vtípky. Často jsem se neudržela a smála se jak pako na celé kino. Nemám co vytknout z kina ve 3D jsem odcházela nadšená, jen škoda toho konce, to moje filmové srdíčko trochu zaplakalo.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Výborný nápad a ještě úžasnější zpracování. Vanilovka- co slovo to perla. Smála jsem se s ní od začátku dokonce- ty její hlášky hezky okořenily celý film.Opravdu bomba, jsem nadšená. Kdo ovšem neholduje herním konzolím na své si nepříjde. Aneb pixlexii 3x hurá :-))

plakát

Atlas mraků (2012) 

No, nebudu to nijak rozebírat, skoro 3 hodiny ničeho. Přeskakující děje, které se sice proplétají, ale nějak mi to sekavé skákání z děje do děje nelíbilo, ale vůbec. Na to jaké to mělo ovace a recenze jsem čekala, že budu ke konci sedět s otevřenou pusou a já se spíš už nemohla dočkat až to skončí.

plakát

Let (2012) 

Jsem hodně ovlivněná Zemeckisem a jeho Forrestem. Ale je zajímavé dívat se na něco z úplně jinačího soudku! Nutno vyšvihnout Denzela, který čím je starší tím víc je lepší. Řekla bych, že tohle je jeden z jeho nejlepších hereckých výkonů. 4* hvězdičky z jednoho prostého důvodu: ten konec jsem JÁ opravdu nečekala a byla připravená na úplně něco jiného a to byl asi ten záměr :)

plakát

Zahulíme, uvidíme 3 (2011) 

A to možná ještě přeháním, když tomu dám 1*. Tak nevkusné a trapné vtípky jsem dlouho nezažila! Naprostá ztráta času.