Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (88)

plakát

Noe (2014) 

Ještě se mi nestalo, abych tak rychle chtěla nějaký film vypnout. Neuplynulo ani 5 minut a já jsem si říkala "Co to, sakra, je???". Efekty strašné (a to teda zrovna na tohle nejsem nijak náročná), spousta věcí bez špetky logiky... Ale čekání na Emmu se vyplatilo. Řeknu vám, když už pro nic jiného, tak kvůli ní to stojí za to vidět. Ta malá holka, co debutovala v "Kameni mudrců" nám vyrostla v PANÍ HEREČKU a skvěle sekundovala Jennifer Connelly, která taky slušně válela. Uvidím, co se mnou udělá druhé zhlédnutí, ale zatím jsou ty tři hvězdy za Emmu a Jenn.

plakát

Mistresses (2013) (seriál) 

Jj, chybělo mi něco jako Sex ve městě... Z toho, co je zatím k dispozici, můžu říct, že mě to baví. :-) A hlavně - velice ráda zase vidím mou milovanou Phoebe. :-)

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Taková příjemná oddechovka se sympaťákem Aldenem Ehrenreichem (jeho smích je fakt rozkošný:-)).

plakát

Romeo and Juliet (2013) 

Co tak napsat k nejnovější adaptaci Rome a a Julie... no, neurazí, ale ani nenadchne. Kostýmy i výprava dobré, ale bojové scény mi přišly strašně nepřirozené. Co se hereckých výkonů hlavních hrdinů týče, čekala jsem, že zaválí Hailee, ale kupodivu se mi víc líbil Douglas. Každopádně pro mě stále zůstává nejlepší verze z roku 1968, ve všem.

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Luhrmannův rukopis mám ráda. Pamatuju si, jak jsem byla jako dítě do Leonarda naprosto zblázněná díky Titanicu. Pak mě to přešlo a teď je to zas zpátky. Ten chlap má neuvěřitelné charisma. Ne že by ten film stál jen na tom, to vůbec, ale díky Leovi to má tu správnou šťávu.

plakát

V tajnosti (2013) 

Konečně pořádná adaptace Terezy Raquinové. Jako fanouškovi knihy se mi dostalo všeho, co jsem od toho očekávala - vzrušení, napětí, zklamání, bolest, paniku, beznaděj. Byla jsem zvědavá na Toma Feltona a na můj vkus se role Kamila zhostil bravurně. Zatím to vidím na 4*, uvidíme, co s mým názorem udělá čas.

plakát

Alcatraz (2012) (seriál) 

K seriálu mě přitáhlo hlavně San Francisco, které zbožňuju, ale musím teda říct, že jsem čekala trošku víc. Myslela jsem, že se bude děj točit okolo Jacka Sylvana, vězně z pilotní epizody, ale postupem času se ukázalo, že co každý nový díl, to nový zločinec, kterého musí Madsenová s doktorem a Hauserem chytit a znovu zavřít. Takové schéma je podle mě trošku nezáživné a stereotypní. Zlom nastal až v 9. díle, který byl opravdu famózní a konečně v něm bylo to, co by v seriálu podobného žánru nemělo chybět - napětí a akce. Finále víceméně splnilo má očekávání, i když nutno podotknout, že jsem žádné zázraky nečekala, takže možná proto jsem nebyla zklamaná. Škoda, že seriál nedostal šanci na druhou sérii, myslím, že zlepšení by určitě přišlo. (oblíbená postava: Tommy Madsen)