Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 736)

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Western od blázna Tarantina, který na tomhle vyrostl? Ano! Konečně jsme se dočkali! Quentin vytvořil staromódní-moderní (začínáte chápat jo?) pistolnickou řežbu ve svém osobitém stylu říznutou “spaghettami“. Skvělé dokázal odvykládat zajímavý příběh, který má šťávu a povedlo se mu mistrně vypointovat každou scénu, každá má svůj účel a místo. Přestřelky jsou zvládnuté bravurně a láskou a je vidět že si je Tarantino vysloveně užíval. Jako úspěšný tah beru obsazení! To je opět na jedničku! Jamie Foxx má koule (obávám se, že každý uvidí jak moc), DiCaprio je dostatečně odporný a stylový záporák a Samuel L. Jackson výborně hraje jeho nohsleda. Nicméně většinu chvály si pro sebe krade opět bezchybný Christoph Waltz. Suma sumárum, Quentin je stále ve formě a opět nám přinesl něco nového ze své dílny! PS: Šílené zoomování a hudbu beru jako třešničku na dortu.

plakát

Vteřiny před katastrofou (2004) (seriál) 

Velmi zajímavý pořad o katastrofách které lidstvo potkávají. Příroda i lidská blbost je neúprosná! Lépe to snad točit ani nejde! 5 hvězd.

plakát

Etiketa (2004) (seriál) 

Pan Špaček vám ukáže, co je slušné! A já poslužně sázím 5 hvězd.

plakát

Jája a Pája (1986) (seriál) 

Můj milovaný večerníček. Vždycky jsem to sledoval s velkým zaujetím u prarodičů. Tihle dva bráchové a jejích děda jsou skvělá trojka. A řezník Krkovička je můj oblíbený “záporák“, 5 hvězd.

plakát

Arabela (1980) (seriál) 

Arabela je snad nejlepší pohádkový seriál!Bezchybná herecká sestava, kouzelné příběhy a spousty fantazie! 5 hvězd.

plakát

Byl jednou jeden... objevitel (1997) (seriál) 

Tenhle seriál je chytřejší a zábavnější a dokáže naučit lépe než někteří pedagogové v našich školách. Tak co byste řekli? Skvělý seriál! 5 hvězd!

plakát

Byl jednou jeden... vynálezce (1994) (seriál) 

Bez těchto chlápků by se dneska těžce žilo. O nich by se mělo vědět! Velmi přínosný a zábavný seriál! Jen tak dál, 5 hvězd.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Ze série Byl jednou jeden… je to určitě nejlepší kus. Nejzajímavější provedení důležitých znalostí a informací o fungování lidského života. Pro děti povinnost. A zábavná! 5 hvězd.