Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Nejvtipnější, nejpříjemnější, nejpohodovější a jednoduše nejlepší seriál všech dob! Na tyhle přátele z New Yorku, nikdo nemá a nikdy mít nebude! :) 5 hvězd.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Na tohle mé fantasy srdce čekalo celý život. Kvalitní fantasy je ať už v podobě filmové nebo seriálové zatraceně málo. Hra o trůny přišla jako blesk z čistého nebe a já jsem do ní ihned zamiloval. Tvůrci si s knižní sérií Píseň ledu a ohně hrají skutečně pozoruhodně a já jim doslova zobu z ruky. Epický fantasy svět plný rytířů, krve, sexu a intrik dokázali převést do seriálové podoby skutečně brilantně. Spletitý příběh, vypiplaně dokonalé prostředí a silné postavy, na tom trůny staví. Hra o trůny se po právu řadí mezi mou nejužší špičku nejlepších seriálů. A myslím, že nejenom mou, 5 hvězd.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Tomu říkám galeje! Čistá satira, inteligentní seriál, který reaguje na současné dění, kde ovšem slovo fuck zazní jako každé druhé! Kultovka! 5 hvězd!

Zoufalé manželky

Zoufalé manželky (2004)

Nádherný seriál, skvělý spletenec obyčejných životů, velkých dramat, záhad, ponaučení, tragických osudů i šťastných momentů. Hořkosladký mix s top ťop obsazením do kterého jsem se zamiloval. Chci žít na Wisteria Lane, 5 hvězd.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Kdo by neznal tuhle žlutou legii zábavy?! Simpsonovi jsou pro mě legendou, 20 let sypání nekonečné zábavy si zaslouží nějaké ocenění! Seriálový kult! 5 hvězd!

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

Neskutečný seriál! Je málo takových co mě dokážou na dlouho hodiny připoutat k monitoru, ale tohle je jeden z nich. Neskutečná jízda plná skvělých postav a neuvěřitelných zvratů, které jsou sázeny prakticky každých 5 minut, dokonalost! 5 hvězd.

Dexter

Dexter (2006)

Dexter stojí na skvělé hlavní postavě a vynikajících zaporácích a všichni šlapou znamenitě. A o tom to je. Jak filmy tak seriály jsou o postavách. A s tím negativně přijimaným zakončením já souhlasím naopak! 5 hvězd.

Black Books

Black Books (2000)

Neskutečná komediální střela! Neurotik Bernard Black je podle mého jednou z nejlepších postav, co se kdy objevila na televizních obvrazovkách! Neskutečně absurdní a černý humor v podání skvělé úhlavní trojice. Krása, 5 hvězd.