Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 736)

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

Redefinice Star Wars? Proč ne? Pár věcí mi tam haprovalo a vyloženě mě štvalo pár nemístných vtípků, ale ve finále to byl kulervoucí zážitek překonávající epizodu VII, 5 hvězd.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Co chcete vymýšlet v adaptaci slavné a známe knihy, která už navíc byla xkrát zfilmována. Branagh to zvládl dobře a prostě nám ukázal slavnou detektivku v moderním hávu, 4 hvězdy.

plakát

Červená (2017) 

Sommerová je prostě Sommerová, řekl bych ať krásně natočený dokument ve kterém se výborně snoubí portrét zajímavé a významné ženy s obdobími ve kterých žila, 5 hvězd.

plakát

Mlha (2007) 

Nebýt těch blbých digitálních efektů a pár klíše, mohlo by to v pohodě útočit na nejvyšší hodnocení. Takto to určitě nedosahuje kvalit předchozích Darabontových Kingovin, nicméně pořád je to dobrý film, 4 hvězdy.

plakát

Milada (2017) 

Jsem rád, že takové filmy jako Milada či Masaryk vznikají. Bohužel, ale tady to není případ dobrého filmu. Kdybych historii Milady Horákové neznal, skoro vůbec bych nechápal o co se tam jedná a taky angličtina českým hercům s českým přízvukem taky zrovna nepřidala. Na druhou stranu jsem se nenudil a technicky to bylo úchvatné! 2 hvězdy.

plakát

Stanko (2016) 

Tragikomedie jak hrom! Ta síla, nápaditost a herecká akce daleko převýšily mé očekávání, slovenský film stále žije! 4 hvězdy.

plakát

8 hlav šílenství (2017) 

Experiment, který se v mých očích nepovedl a kterému jsem nepřišel na chuť, ale chápu, že se to někomu může líbit. Teda až na ten otřesný výkon Anety Langerové, která je sice výborná zpěvačka, ale hrát prostě neumí. Ave Martin Čihak, 1 hvězda.

plakát

Noční jízda (2013) 

Neskutečná síla minimalismu se tady ukázala v plné kráse a nahotě, 4 hvězdy.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Neskutečná audiovizuální epopej. Každý kdo jen trochu holduje kamerovým kouzlům nebo hudbě, by to mě vidět. Na druhou stranu to není film pro konzumního diváka. Je to pomalá, dlouhá a pečlivě exponovaná skazka z jiného světa, 5 hvězd.

plakát

Návrat (2003) 

Neuvěřitelně hluboký, silný a emotivní příběh, který až do neuvěřitelné reálnosti zhmotňují zejména dětští herci, 5 hvězd.