Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Fantasy

Recenze (4)

plakát

Pálava - Štístko (2022) (epizoda) 

Kolečko by měl tvořit jen s Prušinovkým, jinak je to mdlé dílo a nebo v tomto případě je to dokonce katastrofální NUDA.

plakát

Nestvůra z Essexu (2022) (seriál) 

A mně se to líbilo. Moc hezky zahrané, postavy nejsou černobílé, mají svoje slabosti i přednosti. Dillaneovo vtipný ale zároveň i trochu arogantní doktůrek je postava zajímavě rozporuplná. Původně jsem také čekala větší mystično, ale nápad se strachem a zpátečnickým myšlením vesničanů také funguje dobře. Přijde mi, že je hodně načatých témat, připravených na další pokračování, ale možná se pletu...

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

To je nesmysl hodnotit, kdo je komu podobnější, protože prostě Freddie byl, je a bude jen jeden a není možné, aby existoval někdo, kdo bude mít úplně přesnou podobu, výšku, hlas, pohyby, všechno. Ano, Cohen je v obličeji hodně podobný Freddiemu, ale také je o dost vyšší a údajně jej Malek předčil v pohybech. A vyčítat mu vykulené oči? Jsem ráda, že ho hrál méně známý herec, myslím, že se toho ujal parádně. A o to šlo. Na podiu to pěkně rozjížděl a obecně měl ty jeho pohyby hezky nastudované. A já jsem teda ráda, že neprošla Cohenova verze příběhu - nepřístupný film plný prasárniček, orgií, flámování, drog .. neee, na to bych nešla a co jsem tak slyšela, tak nejen já. Že většina umělců bere kdejaký dobroty a flámuje, to se ví. Tak měl rád večírky a kluky, no.....booože. Přece nenatočím film jen o tom. Přijde mi, že se poslední dobou točí buď ztřeštěnosti nebo depkoidní snímky a tvůrci se rozhodli pro formu, která splnila účel - byla to jízda plná super hudby, parádních kreací na podiu a náhled do vzniku některých songů. Má to samozřejmě několik nesrovnalostí nebo úprav, jinde zase ale do detailu propracované scény - koncert na Live aid, kde měli přesně i kelímky s pivem a pepsinou na klavíru, oblečky, účesy, dobrý výběr herců. Zkrátka a dobře, já se bavila od začátku do konce a myslím si, že díky tomu, že to není věkově omezený film a je hojně navštěvován, se jejich hudba a celkově zájem o jejich osudy zas roznese dál i mezi ty, kteří znali z doslechu třeba jen jméno kapely.

plakát

Noční recepční (2016) (seriál) 

Mně se to líbilo a bavilo mi to....zas taková příjemná a odpočinková změna od těch všech efekty naplněných/přeplněných filmů a seriálů. Laurie s Hiddlestonem a Hollanderem paráda :-). Happy end mi po všech těch hrstech depresivních děl za poslední dobu přišel vhod :-)