Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Collateral

Collateral (2004)

Neznám nic jiného, co by mělo dokonalejší zápletku než Collateral. Nájemný vrah Vincent v podání Toma Cruise je podle mě naprosto skvělý. Atmosféra v tomto filmu je tak hustá, že by se dala krájet. Tento film naprosto miluju, protože si pokaždé dokážu užít každou vteřinu jeho příběhu, který šlape jak hodinky. Opravdu se mi líbí, jak si tvůrci dokázali pohrát s protnutím osudu třech lidí. Kromě toho ta hudba . Mňam !. Za mě 5* a nikdy méně !

Rocker

Rocker (2001)

Film, který mě vzhledem k mé veliké oblibě heavymetalové muziky opravdu nadchnul. Fiktivní kapela Steel Dragon je tak dokonalá, že jedním z mých tří přání, kdybych potkal zlatou rybku by bylo, aby kapela Steel Dragon byla skutečná. Mark Wahlberg se role zhostil zřejmě s nadšením pro věc, protože já mu v tomto snímku věřil každý pohyb a každé gesto. Kdybych měl počítat kolikrát jsem slyšel písničky z tohoto filmu, počínaje Blood Pollution, přes Livin The Life a We All Die Young nebo Wasted Generation, nedopočítal bych se, a to ani v případě, kdybych chtěl spočítat, kolikrát jsem viděl tento film. Pro mě jako pro člověka milujícího a hrajícího metal, je tento snímek dokonalý a nepřekonatelný :) ...

Minority Report

Minority Report (2002)

Krásný příklad toho, že všechno má vždycky nějaký háček. Že nikdy nic není tak, jak se zdá. Jednoduše, že není všechno zlato, co se třpytí. Ovšem toto poslední pořekadlo neplatí v případě hodnoty tohoto filmu. Film je skvělý, Tom Cruise ještě lepší a atmosféra i vykreslení světa budoucnosti suprovní. Ani na vteřinu jsem nezačal vnímat něco jiného, jen jsem seděl přibitý v křesle. A když vezmu v potaz ještě, že Sci-Fi nepatří mezi mé oblíbené žánry, tak tady opět nemůžu jinak než 5* a opět nikdy méně !.

Con Air

Con Air (1997)

U mě naprosto srdcová záležitost. Výborní herci, skvělá zápletka, akce jak má být. Miluju filmy s Nicolasem Cagem a tady tento obzvlášť. Slza na konci vždycky je a zřejmě asi vždycky bude, ať už se na to člověk dívá třeba po 50é. Ten film je prostě dobře postavený. Začně smutně, pak graduje a graduje v pořádnou akci, která nemá chybu a nechybí jí ani řádná porce napětí až nakonec vygraduje do akcí obaleného, dojímavého happy endu. Prostě perfektní.

Resident Evil

Resident Evil (2002)

Jelikož jsem velkým fanouškem herní serie Resident Evil, na první díl filmového zpracování jsem se velice těšil. Rozhodně mě v ničem nezklamal. Příběh filmu se sice úplně nedrží příběhu ze hry, nicméně to není nic, co by se dalo tvůrcům vytýkat, neboť okopírovat hru by byl holý nesmysl. Tak či onak, pro mě je Resident Evil film, který si rád pustím kdykoliv znovu.

Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife (2010)

Pro: 1) Bylo to vůbec první 3D, co jsem viděl :) ... 2) Autentičnost některých postav, byť v totálně jiném kontextu, než jsem je znal ze hry, byla taky fajn. 3) Celková atmosféra toho filmu mě nadchla. 4) Soundtrack perfektní a za 5) Konečně to konceptem připomínalo herní zpracování a nelpělo to tak šíleně na příběhu, jako u předchozích dílů ( Šlo to jako by z levelu do levelu a všude byl nějaký boss ). Takže v podstatě člověk seděl a měl pocit, jako by sledoval 3D Hru :) ... Což pro fanouška hry je něčím, co dokáže ocenit :) ... A mimochodem, v kině jsem na tom byl dvakrát, a to ve 3D. Proti nemám žádné: Nešel jsem do kina uvažovat a hledat chyby, šel jsem se bavit a bavil jsem se nadmíru dokonale !!!

Pulp Fiction: Historky z podsvětí

Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)

Tady absolutně není co dodávat. Neuvěřitelně - mistrovský kousek plný dokonale drsného humoru, dokonale nesmrtelných hlášek a dokonalých hereckých výkonů. Prostě Film s velkým F. Slovo dokonalost je pro tento film ještě málo ! :) ... Zbožňuju !

Tváří v tvář

Tváří v tvář (1997)

Cage a Travolta v jednom filmu a ještě k tomu v našlapané akční podívané s dokonalým nápadem ( výměna tváří ). Intenzivně vzrušující a dechberoucí podívaná ... ). Tady vlastně není co dodávat. Snad jen, že místo většiny trapných akčních filmů, kterých se rok co rok člověk v televizi dočká, by měli častěji dávat film Tváří v tvář a jemu podobné :).

Úsvit mrtvých

Úsvit mrtvých (2004)

Luxusní směs fláků masa, ustřelených hlav, napínavých scén a dobré podívané na večer. Pro mě osobně je toto další z filmů se zombie tématikou, které si pustím rád znovu a znovu. Sice tento remake nemůžu porovnat s originálem, protože jsem originál neviděl, ale můžu říct, že až na ten lehce přehnaný konec bylo v tomto filmu dost scén, na které člověk jen tak nezapomene a jejichž nápaditost mi i po pár letech od shlédnutí lehce nahání husí kůži.

Iron Man 2

Iron Man 2 (2010)

Já myslím, že tady není co dodávat. Iron Man je srdcovka nadevšechno. !!!