Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (16)

plakát

TACHO (2010) 

Příliš mnoho nesmyslů a chyb v i tak dlouhých sto minutách... Není co víc dodat

plakát

Mupeti (2011) 

Není perfektní. Má ale skvělé obsazení a po shlédnutí jsem měl na tváři opravdu masivní úsměv. Dostal jsem od tohodle filmu vše co jsem čekal. Příjemnou zábavu! A není to náhodou přesně to, na čem záleží? :)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Dost dobré, ne úplně dotažené, ale dost dobré. Už se těším na budoucnost, kde se bude jezdit v remacích slavných aut z 60. - 80. let :)

plakát

Jsem číslo čtyři (2011) 

Parádní béčko, který jako kdyby někdo useknul na konci a nechal si to nej-epičtější finále až na sequel, který asi nepřijde. A víte co?Kdyby jo, tak bych ten sequel chtěl vidět. Tohle totiž není do nejmenšího detailu propracovaná záležitost, tohle je zábava. Divákovi co se chce pobavit a odpočinout dá přesně to co potřebuje. Je to jako Transformers. U těch se přeci taky na děj nehledí, hlavně že jsou parádní akční scény, celkově to dobře funguje a nad ostatním si prostě nikdo hlavu neláme.

plakát

Iron Man 2 (2010) 

Buď je to mojí degenerací, nebo by to vážně potřebovalo víc akce do tohoto akčního filmu. Celé je to trošku moc povídačka, což by nevadilo kdyby byla kvalitní. ALE! Downey je pořád super, charisma z něj víc teče než kape, celé si to tak nějak v poklidu plyne a dá se to bez problému vydržet bez zívání. 6/10

plakát

Ocelová pěst (2011) 

V první polovině je to celkem příjemná zábava. Odreagování, co bych si klidně pustil znova. Překvapivě od druhé půlky to vypadalo jako kdyby na poslední chvíli ubrali půlku scén "z ringu" a nahradili je čistou vatou. Najednou je z příjemné oddechovky něco divně vlažného na co se možná ještě jednou podívám pro ujištění. 5/10

plakát

The Inbetweeners (2008) (seriál) 

Bezva zábava s neokoukanými herci. Ke konci poslední série sice ztrácí dech, ale až tak moc to nevadí. Pár svěžích nápadů kdyby přišlo, vůbec bych se nebál dalšího pokračování.

plakát

Kajínek (2010) 

Na pohled skvělé, jinak mnoho povyku pro nic. Přílišné obhajování odsouzeného Kájínka tomu taky moc nepomáhá. 4/10 a víc ani fň.

plakát

Batman začíná (2005) 

Tady to začlo, takhle Batman přišel ke svému jménu. Mohl k němu (především v úplném začátku) přijít o něco rychleji, 140 minut je dost, 20 by se klidně ještě dalo prostříhnout. I tak je to ale skvěle zpracovaný, temný, někdy až mrazivý thriller. A nejlepší je, že po tomhle zážitku přijde ještě druhý o třídu silnější a dotažený do téměř dokonalosti. A podržte se, potom prý bude ještě třetí! Jestli bude kvalita dál takhle stoupat, třetí z nových batmanů některým jedincům odrovná hlavu.

plakát

Já, legenda (2007) 

Kouká se na to dobře, poslouchá se to dobře, jen se nad tím nesmí moc přemýšlet. Smith táhne jak kůň, opravdu se snaží vymáčknout z role co nejvíc. Bohužel díry ve scénáři se nepodařilo řádně zakrýt. Opuštěný Nový Amsterdam působí až mrazivě, škoda že stejný efekt nemá nakažená fauna zahrnující jak jinak než podivné obyvatelstvo. Závěr je kapitola sama o sobě, osobně mi připadá silně pod úrovní celého zbytku filmu.