Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

Bylo nás pět (1994) (seriál) 

Seriál eňo ňuňo, stará láska nerezaví!! Hlášky: Nazdar Ládíku, taks přijel jo, na svátky... No, přijel, no, strejdo... Hm, hm, no jo, jsou svátky, taks přijel no, no jo no, hehehe... Křesťani oslavují zrození spasitele zpěvem, cukráři - řevem. Ládíku, kolik? Devětačtyřicet. Hm... skoncuj to. Velevážený manžel Svoboda Jan? No co to je? No to je renons, jaký velevážený manžel zde...? Já jsem cukrář, Svoboda Jan, a ze mě si nikdo tajtrlíky dělat nebude!! Jakej dopis? Jaký známkování? Hm, a co je tohle, Bajza? No jo, bývalý po ,,b" měkké i .. je tu někdo k placení? Nooo, to jste neměl chodit za školu.. No už ve škole, Bajza, dej si na něj majzla, to je, to je sprostý, Bajza, sprostý!!! Ne sprostý, ale na propadnutí! To chce aranžmá, iluminaci! A co tahle pokladna, to je aranžmá, to je iluminace.. Mm, to je u nás v Teplicích samozřejmost, tím tady nikoho neohromíš. Zatímco ty bys nás chtěl ohromit všechny, viď.

plakát

M*A*S*H (1972) (seriál) 

Výtečný seriál s geniálními herci a českým dabingem...a ty hlášky: -Ne, pane, ovšem pokud myslíte, že bych si měl myslet, tak ne.Nemyslím. ..A výborně, máme tady výherce v soutěži o definitivní možná (Hawkey na Henryho) - Máme dost zázvorové limonády, Radare? Té nemá nikdo dost, pane. Henry: ,,No nevadí, když nemá nikdo, tak ani my nemusíme mít, ale radši ať máme Radare, kdybysme neměli hmm." - Slečno, máte rozepnutou uniformu! Kde, pane?? U mě ve stanu za pět minut. - Franku, co kdybych ti zašil tu velkou díru, co máš pod nosem?! nebo: Jak by se ti líbilo darovat krev pusou, co..?!! zkrátka, báječné!

plakát

Zvíře (1977) 

Výborná komedie, v níž září J.-P. Belmondo, skvělá hudba k tématu, víc než lepší střih. No a pak ty hlášky, jejej. ... Hodťe na něj to pětikilo..a který to je? tenhle?. hmm...spoustu mezinárodních referencí a děkovných dopisů. Nebo ... Ty se starej vo samopal a já se postarám vo volant jo... Mějte slitování, sociální paní,... Ahoj Miku, v pořádku, Miku? Ehmm.. člověče co děláte (řidič na policistu), proč toho chlápka nezabásnete?? policista: Vaše doklady!! ... Pastyz, Miku? Ne, čistou minerálku... víš co, dej mi ten pastyz. No prostě komedie par excellence!!! ..právě tam sem poznal Jane, bydlela v pokoji U Bílýho lva, vyšplhal sem po fasádě, vtrhnul do pokoje a... a znásilnil ji?! ... čtyřikrát, jenom sem si třikrát spletl pokoj :)