Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Obvyklí podezřelí

Obvyklí podezřelí (1995)

Po shlédnutí této filmové lahůdky jsem se naprosto zamiloval do většiny herců a filmu samotného a řekl si že hned na druhý den ho musím vidět znovu,je to úchvatný film plný skvělého humoru,výborných hereckých výkonu .... Tak takhle si představuji kriminálku.....Do poslední minuty filmu vlastně ani nevíte o čem to celé je,i když vás to baví tak tou poslední minutou vás to naprosto pohltí...... Za mě 6* z 5* :-)

Mafiáni

Mafiáni (1990)

Příběh s pravdivým základem,vynikající výkony herců a celé podání filmu v hávu 60´s let je to pravé pro všechny fans gangster movie ... Každopádně si myslím že si zde přijde na své každý filmový fajnšmekr a obdivovatel kvalitních filmů v podání jednoho z nejlepších režiséru všech dob Martina Scorseseho .Tohle je ganster movie number one.....the best of the best mezi gangsterkami.

Apokalypsa

Apokalypsa (1979)

Ten film je tak dokonalej že to snad neni ani možný, ano poslední část s Marlonem Bradnem je trochu zbytečná, hlavně tedy on, ale nic to nemění na faktu, že do té doby je to dokonalá podívaná. Nechápu jak je možný že Robert Duvall nezískal za tuto roli Oscara , já bych mu ji dával každej rok , protože to co tam předvedl bylo naprosto geniální ! Nepřekonatelný! Howgh

Ponorka

Ponorka (1981)

Největší pecka jakou jsem kdy viděl. Celých 216 minut jsem byl napjatej jak nikdy, naprosto skvělá a ponurá atmosféra.