Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Konstelace (2024) (seriál) 

Námět je výborný ale jinak obří nuda ...přijde mě že noomi vzala roli diky nějakému známému který film točil nebo režíroval jinak si nedokážu vysvětlit jak by v tom mohla hrát.velke zklamání dávám 2*

plakát

Zabijáci rozkvetlého měsíce (2023) 

Nic moc a nic novýho pod sluncem možná dobrý pro americký téma ale takových filmu už bylo ...DiCaprio hraje pořád stejně na Oskara to asi nebude to spíš dostane za vedlejší roli deniro ktery to zahrál opravdu bravurně.ale jinak škoda 3,5 hodin.

plakát

Příběh z Montany (2021) 

Příjemný filmac, a to se jich moc netoci . Za mě příjemná odreagovacka která mě na HBO prekvapila. Měla jsem na to zrovna náladu filmace můžou být pro někoho přibehy o ničem pro někoho zas dávají větší smysl než klasické trháky. Dávám 4 hvězdy z 5

plakát

Camp X-ray (2014) 

Zas tak hrozny to nebylo. Docela slušně povedeny klaustrofobicky film ze ktereho me nebylo zrovna nejlepe. Ano obcas tam některe akce nedavaji smysl a o tech veznich se nic nedozvite a usuzujete o nich pouze na zakladě hlavni hrdinky...na druhou stranu natocit film kde budete porad dokola chodit po jedne chodně a udržet mě celou dobu v pozornosti chce už trochu toho talentu. Kristen se mě libila je to zase trochu jina role mě tato herečka přijde zajimava každy mame v mladi ulety tvajlat a patison je jednim z jejich no tak už ji to odpustte :-D Za mě 3*.

plakát

Prsten moci (2007) (seriál) 

výborný seriál, při kterém jsem se velmi zamyslela. Je mě smutno z člověka (ovce). Proč, proč všichni jenom nadavaji že nejsou spokojení? Proč raději nejdou něco změnit? Nechápu to a ani to nikdy nepochopim, že se člověk raději nechá zotročit oblbnout a vlastně s tim nikdy nic neudělá. I ten co se koukne na tenhle serial řekne to je mazec ale nepujde a neudela s tim neco radeji zajde na jedno točený do hospody kde bude zas jen pouze nadavat. Je mě fakt smutno, že tu vladu nechame dělat tyhle prasarny a dobrovolně. Stojí za to se na to podivat ikdyž je to trochu pro naročnější hlavy ovce by tomu asi neporozuměla.

plakát

Jeden den (2011) 

Smutný romanťák tak jak má být....

plakát

Keith (2008) 

Překvapivě pěkný film. Musim říct že mě ten zvrat dost překvapil sem ráda že mě ještě nějaký film takto překvapí a stane se něco co jsem vubec nečekala. Dobře zahrané bez ruznych cukrovinek prostě parada.

plakát

127 hodin (2010) 

Dávám 4* protože lépe to už natočit nešlo příběh je to fascinujíci a klobouk dolů. Po filmu ted uvažuju zda bych udělala to samý nebo tam prostě zdechla a težko říct. Jo občas je to zdlouhavý, psycho halucinace apod. Ale je to dle skutečnýho příběhu tak se to taky stalo a byla by blbost říkat že měl přemýšlet jinak. Řezání jsem musela sice přetáčet protože jsem to prostě nedala ale konec mě dojal takže 4.

plakát

Ray Donovan (2013) (seriál) 

Raye si proste zamilujete. Ješte pořad nevím zda je to dobrák či záporák ale žeru ho. Vtáhlo mě to do děje a jsem ráda že po dlouhé době zase jeden kvalitní seriál.

plakát

Noe (2014) 

Kdybych mela popsat kolik scén mě ve filmu zklamalo tak tu budem do večera. V pulce jsem musela od filmu odejit celkem vytočená a pak se na psychouše Noeho dodívat. Nevím teda čí byl nápad udělat zase nějakou vizionářskou slátaninu. Kdyby se drželi starého děje a nesnažili se z filmu udělt buh ví co udělali by lépe. Absolutně to neodpovídá standartní verzi je to pohádka s divnyma efektama a fakt blbym dějem. Asi nejvíc mě vytáčel nadrženej Noeho syn který si hleda manželku za každou cenu a pak dělá fory když mu ji nechtěj dovolit porad dokola nuuuuďoooo.