Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Zajímavosti k filmům (6)

Westworld - Labyrint

Westworld - Labyrint (2016) (série)

První série byla natáčena převážně ve státě Utah, v místech jako je Castle Valley, Dead Horse Point, národní park Canyonlands, město Moab, Fisher Valley nebo State Route 128. Filmový štáb využil k natáčení měst různých rančů, například městečko Sweetwater bylo točeno na Melody Ranch, kostel v Escalante na Paramount Ranch (oba ve státě Kalifornie).

Tvář vody

Tvář vody (2017)

Guillermo del Toro byl inspirován příběhem, který napsala sama Sally Hawkins. Pojednával o ženě, která nevěděla, že je mořská panna. „Bylo krásné, že jsme na stejné vlně. Zeptal jsem se, zda bych mohl použít nápad s jizvami na krku, což mi dovolila. Dovolila mi, abych použil i další detail, což bylo, že postava používala spoustu soli, aby mohla pobývat v její vaně“ řekl del Toro.

Já, Tonya

Já, Tonya (2017)

Margot Robbie je členkou amatérského hokejového týmu, i tak ale trénovala bruslení více než čtvrt roku před začátkem natáčení, na ledě byla až pětkrát týdně, klidně i několik hodin denně, ale sama prohlásila, že i kdyby trénovala deset let, trojitý axel by nikdy neudělala. Zbytek scén bylo dotočeno pomocí vizuálních efektů.

Tři billboardy kousek za Ebbingem

Tři billboardy kousek za Ebbingem (2017)

Tři billboardy byly umístěny na východ od Asheville poblíž Black Mountain v Severní Karolíně. V současnosti už tam nejsou.

Reklama