Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 309)

plakát

Stalag 17 (1953) 

Zajetecký tábor vtipně? Pro Wildera žádný problém. Bah! One Fuhrer is enough!

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Vynikající pokračování. Příběhově sice ne tak silné jako jednička, ale jelikož si autoři s tím co měli k dispozici vyhráli naprosto skvěle, pořád to je nejlepší animák posledních let. Koukejte i trochu na to co se děje na pozadí a nejen na hlavní dějovou linku. Některé etudy provokujících se draků jsou totiž bezchybné. This is Berk. A bit trampled, and busted, and covered in ice but it's home. It's our home.

plakát

Želvy Ninja (2014) 

Jak já ty Ninja Korytnatčky jako dítě žral. Dodneška si pamatuju, jak jsem na asi šesté narozeniny dostal kazetu plnou songů ze seriálu. A taky jak jsem šel o rok později na maškarní za Leonarda... Střih. Dvacet-něco let plus a já se po dlouhé době odhodlal kouknout na nějaké moderní želvy. Nemohlo to asi dopadnout jinak, takže jen ve zkratce. Blbost, kravina, Baye pověsit do průvanu, vedle pak nešikovné animátory a lenivé scénáristy. Dvě hvězdy za to, že mě motivovali kouknout alespoň na několik dílů původního seriálu. Maybe she is jedi!

plakát

Truman Show (1998) 

Skvělá myšlenka, kterou Peter Weir bezchybně převedl na plátno. A ten konec... Good morning, and in case I don't see ya, good afternoon, good evening, and good night!

plakát

Velký flám (1966) 

Jeden z vrcholů francouzské komedie 60. let. Jak jinak než s de Funesem. Se skvělým de Funesem. Zdaleka to ale není jen o něm. MacIntosh, why don't you get back to Canada!

plakát

Velká země (1958) 

Film velký jako země, ve které se odehrává.

plakát

My Fair Lady (1964) 

Ah, Audrey! Nejkrásnější popelka... She's so deliciously low. So horribly dirty.

plakát

22 Jump Street (2014) 

Větší, dražší... No prostě pokračování. Kupodivu za mě ale nakonec jen o krapet horší než 21 Jump Street. Bavil jsem se parádně a s klidným srdcem se těším na 23. Fuck you, doves!