Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (60)

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Úžasný film, který pohladí po duši, skvělé herecké obsazení, i když "happy end" někomu může přijít kýčovitý, tak jinak by to být ani nemohlo :-)

plakát

Toni Erdmann (2016) 

Jeden z nejlepších filmů, které jsem v současnosti viděla. Má co říct, především v této době, kdy je svět jeden velký konzum, na druhé straně všude parazitující EU a hrozná chudoba, a svět šíleného a bezcitného busenissu. A do toho vše vynikající postava Toniho Erdmanna, který svou vtipností a s nadsázkou nám ukáže kde jsou vlastně naše hodnoty.

plakát

Dánská dívka (2015) 

Nádherný emocionální zážitek, skvělé herecké výkony, není co dodat, dávám plný počet.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Pro mě jedna z nejlepších českých komedií - pokaždé se bavím jako blázen :-))super, kéž by takových bylo více!!!!

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Jedna z nejlepších pohádek!!!Vtipné, vynikající herecké výkoný, jedna super hláška za druhou!!! Neumím si představit kdyby se to točilo dnes co by z toho zase kdo udělal. Je to škoda že v současné době už takovouhle krásnou pohádku nikdo natočit neumí!!!

plakát

Tajemství (2007) (divadelní záznam) 

Pro mě velmi silný zážitek a to i na po druhé a po třetí

plakát

Černé zrcadlo - Lovná zvěř (2013) (epizoda) 

Hodně syrový, ostrý, krutý a nelítostný, ale co ? oko za oko a zub za zub, každému krutému zločinu se přece musí dostat to nejhorší, ale na konci se i u mě projevila dávka lítosti? ale proč? ???vždyť tento člověk si to přece zasloužil!!!sonda do lidské duše, jestli bychom dokázali být takto bezcitní a nebo vlastně ne? za mě jeden z nejlepších dílů, ať už jsem z toho měla velmi rozporuplné emoce a o tom to mělo být!!!

plakát

Dlouhá míle (1989) (seriál) 

Krásný seriál, který opravdu chytne za srdce + úžasná hudba.

plakát

Jiná země (2011) 

Vynikající film, úžasná sonda do lidských duší, o vině a trestu, o vnitřním klidu, naději, a na konci jsem měla husí kůži :-) co víc si přát?

plakát

Bába z ledu (2017) 

Úžasný film, který patří do této doby, přesně odhadl současné problémy. Konečně něco o normálních lidech, kteří umějí žit a radovat se, bez konzumu a ostatních blbostí. Vynikající Zuzana Kronerová.