Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (60)

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Hodně velké zklamání, k dodívání posledních dílů jsem se musela donutit, ale nestálo to za to, jako celý seriál.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Úžasný film, který pohladí po duši, skvělé herecké obsazení, i když "happy end" někomu může přijít kýčovitý, tak jinak by to být ani nemohlo :-)

plakát

Bába z ledu (2017) 

Úžasný film, který patří do této doby, přesně odhadl současné problémy. Konečně něco o normálních lidech, kteří umějí žit a radovat se, bez konzumu a ostatních blbostí. Vynikající Zuzana Kronerová.

plakát

Anthropoid (2016) 

Celkově trochu zklamání. Daleko lepší Atentát z roku 1964.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Krásná Petra Hřebíčková a milá, příjemná komedie, která pohladí po duši. Nic extra jsem nečekala, ale byla jsem moc spokojená.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Moc jsem od toho nečekala, ale byla jsem příjemně překvapena, nechybělo tomu napětí, docela jsem se i bála, i když ke konci už bylo trochu jasné, kdo bude asi tím vrahem, tak jsem zklamána nebyla.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Trošku nám to už pokulhává, Básníky mám ráda, už od dětství...ale řekla bych už tady tomu chybí šmrnc. Nějak mi to přišlo celé natahované a zbytečné...tak už snad stačilo.

plakát

Já, Olga Hepnarová (2016) 

Šílené zklamání....nuda, nuda a zase nuda....z filmu mi nezůstalo v duši nic, pouze prázdnota, dávám jednu hvězdičku za excelentní výkon hlavní představitelky.

plakát

Lucie: Příběh jedný kapely (2016) 

Nic moc...nic nového jsem se nedozvěděla, některé situace a záběry, které nezajímají, vesměs plky o ničem, a také přeskakování z jednoho roku do druhého tomu nepřidalo. Písničky krásné a staré záběry to jediné bylo fajn.

plakát

Mělčiny (2016) 

Od filmu jsem mnoho nečekala, ale můžu říct , že mě příjemně překvapil. Samozřejmě dominovala krásná příroda, krásná surfařka. Film příjemně plynul, skvělá kamera a nechybělo ani napětí. Dojem trochu zkazil konec, se "super žralokem", ale vcelku jsem byla spokojená.