Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (118)

plakát

Nech svět světem (2023) 

Delsi nez to melo byt, mysteriozni slepy ulicky v podobe jelenu napr. beru jako cheap podraz. Dokud netusis o co jde je to parada ale pak uz z toho neslo vymotat nic kloudneho co by. Z 5 hvezd se v poslednich 30minutach s prichodem rozuzleni, ktere po 2 hodinove gradaci zklamalo musim dat na 3* Overpromised, underdelivered

plakát

Zabiják (2023) 

Herecky v topu, atmosferou taky ale plytka zapletka to odstrelila a zklamala. Soundtrack skoro vubec nevyznel, coz je problem kdyz na YT zni lepe nez v samotnem filmu. Pravdepodobne nejblizsi filmova adaptace herniho Hitmana se stejne debilne podanym a upozadenym pribehem. Mel ten napad jeste chvili nechat dovarit a parkrat prepsat a mohli jsme mit noveho Finchera, ktery si budu pravidelne poustet, stejne jako hned nekolik jejo starych majstrstyku. Toto jednou stacilo:( Moc umelecke, hodne filozoficke, malo poutave a malo zabavne. Jen si vzpomente na se7en, zodiac, hra. Ujelo... P.S. nebudeme se bavit o tom jak nelogicky to vrazdeni a exekuce vypada?

plakát

Nezvěstná (2023) 

Par super napadu, zapletka derava a semifinale a finale je bohuzel odpad

plakát

Za každou cenu (2016) 

Texasky chlapsky western s vybornou ustredni trojici Jeff, Chris, Ben. Skvely soundtrack!

plakát

Special Ops: Lioness - Výprask (2023) (epizoda) 

Chtel jsem hodnotit po sezonach a ne po dilech ale tato epizoda byla tak stupidni, ze mozna nema cenu koukat dal? Nevim jestli se hecnu na treti. Co to je za stupiditu? Seznameni extra trapny. Ten test vubec nedaval koncepcne ani logicky smysl. Stejne jako zbytek dilu i dialogu. To jsem zvedav jak budou zehlit ty nesmysly v dalsich dilech.

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) 

Mam chut sundat hvezdu za natazenost, serial se mohl krasne vejit do 4 dilu a nic by neztratil

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Vyborny!

plakát

Flash (2023) 

Wtf? A to CGI?!?!