Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Oblíbené filmy (10)

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Dobře to vystihl "DaViD´82", ale přesto jsem to nebral jen jako moralní poučení a nabádání k tomu, abych všeho nechal a zahodil počítač i klavesnici. Málokdo by mohl být takovým dobrodruhem, někomu by mohlo stačit jen žít někde v ústraní s tím co ví a jak s tím dokáže naložit. Pochybuji že by takováhla cesta neměla překážek, jako v tomto filmu kde potkává jen hodné lidi. Mnohdy by vám ostatní spíš nohy nejraději zpřelámaly jen kůli dobře vypadajícímu kožichu, ale přesto... film vypovídá o stylu života, který je pro "společnost" naprosto nedosažitelný a nemožný, ale pro jednotlivce když ne přirozený, tak dosažitelný.

Serenity

Serenity (2005)

Přestože je to vlastně sci-fi, dostává mě svět Firefly scénama, které jsou proti jakýmkoli klišé. Přesně v tom duchu, jako v Indiana Jonesovi scéna s Ninjou. Prostě jste zvyklí na určité chování postav, nebo větu, a pak přijde Whedon a BAM. Uzemní vás sc=nou, nebo chováním postav, které je totálně mimo zajetý é schéma

The Sweatbox

The Sweatbox (2002)

Vzhledem k tomu, že jde o jediný pořádný dokument z výrobny na anímáky, musím hodnotit plnejma, protože jde vlastně o klenot. Dokumen dukazuje, jaký tam skutečně pracovali machři.