Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (63)

plakát

Vraždy v Kitzbühelu (2001) (seriál) odpad!

Po shlédnutí 1. dílu jsem chtěl vyvraždit celý Kitzbuhel , aby tam nebylo , už koho vraždit .

plakát

Vypadáš skvěle! (2005) (pořad) odpad!

Každé pometlo , které se solidně obleče a namaluje vypadá trochu k světu , ale to není důvod ke vzniku pořadu , který je pokaždé stejný a nic jiného . Myslím si , že cílová kategorie jsou slepice pod 65 IQ a homosexuálové tvrdého ražení .

plakát

Will a Grace (1998) (seriál) odpad!

Nevtipný a trapný sitcom o krávě a nějacích teplouších , opravdu znamenitý námět . Nejvíc jsem se asi smál při závěrečných titulcích .

plakát

Wolffův revír (1992) (seriál) odpad!

Německé krimi peklo , aneb co dalšího má ještě odtud přijít . Nevkusné a trapné . Postavy a případy velmi nudné . Nulová spojitost s krimi nebo akčním žánrem . Jedna z dalších idiocií na našich televizních stanicích .

plakát

Za trnkovým keřem (1980) odpad!

Pro mě je tenhle typ rodinné komedie úplně mimo . Vždycky jsem nesnášel filmy ala Tomáš Holý . To , co opravdu z bývalého režimu opravdu nesnáším jsou tyhle paskvily . Už jako děcko jsem to nenáviděl . Nulová kvalita a trapné ejchuchu . Totální výmaz pro děti i dospělé . Je v tom méně , než nic .

plakát

Zlatá mříž (1999) (pořad) odpad!

Když jsem to poprvé viděl , tak jsem si musel vzít pak na noc Diazepam .

plakát

Záhady Toma Wizarda (2007) (pořad) odpad!

Kdo hulí trávu nebo bere jiné tvrdé drogy je to naprostá povinnost , pokud ne doufejte , že to nikdy neuvidíte .

plakát

X Factor (2008) (pořad) odpad!

Nulové dodržení konceptu . Lidé v porotě , kteří mají s dobrou hudbou společného asi jako cikán s prací . Estráda vrcholového ražení a samozřejmě masa vymytých slepic , které řvou na někoho miluju tě , když za 2 měsíce neví , že někdo takový existoval , protože v takových to pořadech se zpěváci určitě nenajdou .

plakát

XXL (1998) (pořad) odpad!

Suchánek a Genzer ve své vrcholné éře ubohosti a trapnosti . Tihle 2 niemandi měli být popraveni ještě dřív než se narodili a samozřejmě Tv nova chce dobýt svět slátaninou o tlustých lidech . Jednou se hecnu a zapálím tu budovu , kde sídlí .