Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Televizní společnost (1976) 

"I want you to get mad" Jeden z těch filmů, u kterých bych si přál, aby je viděl každý. Funguje jak v osobní rovině, tak jako pohled na společnost jako celek. Jsou dvě možnosti jak tady cynismus brát. Buď se smát nebo brečet. Volím kombinaci obojího.

plakát

Všude dobře, proč být doma (2009) 

Za pár let se na tenhle film asi podívám znova, jestli/až tohle budu řešit. Zatím nad tím sice jenom občas přemýšlím, ale i tak se to do mě trefilo. Hezky upřímné.

plakát

Scrubs: Doktůrci (2001) (seriál) 

Možná to není nejlepší seriál, ale rozhodně jsem se u něj nejvíc nasmál a nestihl mě zklamat (asi to taky bude tím, že jsem odmítl vidět "poslední" sérii, zato ty předtím jsem viděl hned několikrát)

plakát

Dobrý Will Hunting (1997) 

Asi jeden z důvodů, proč jsem kdysi chtěl být psycholog. Samozřejmě je to geniální a všechno, ale ještě navíc se k tomu přidává ta naprosto boží ženská. Lahoda.

plakát

Mary a Max (2009) 

Viděno asi 5x a ještě určitě přibude, možná už zítra. Použiju cliché, ale tenhle film je potřeba prostě vidět, ne komentovat.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

“I heard joke once: Man goes to doctor. Says he’s depressed, life is harsh and cruel. Says he feels all alone in threatening world. Doctor says, “Treatment is simple. The great clown Pagliacci is in town. Go see him. That should pick you up." Man bursts into tears."But doctor" He says, “I am Pagliacci." Good joke. Everybody laugh. Roll on snare drum. Curtains.” Kolikrát jsem si na tohle vzpomněl snad ani nespočítám.

plakát

Navždy ty a já (2012) 

Naprosto nudný a předpovídatelný děj. Okořeněný trochou toho "bi", protože je to teď cool. To celé napsané v naprosto stupidních dialozích, které bych čekal tak od McMurphyho po lobotomii. Ne. Ani ten by takovou sr*čku nenapsal. Jedna hvězdička za to, že jsem se perverzně tak trochu i bavil.

plakát

Lawrence z Arábie (1962) 

Kinematografický skvost. Parádní zážitek na lfš (až mě trochu mrzí, že to nechci vidět v horší kvalitě na menším plátně). Todle by tam mohli dávat třeba každý rok.

plakát

Warrior (2011) 

Samozřejmě, nelze si nevšimnou té spousty klišé, ale jsou podány tak, že jsem mnohdy chtěl další a další. Prostě jsem se bavil a to královsky. A to většinou klišé snáším špatně. Říkejme tomu třeba guilty pleasure.

plakát

Nová holka (2011) (seriál) 

Počkal jsem si se soudem na druhý díl, což sice taky není uplně optimální, ale víc nevydržím. Zooey žeru strašně moc, ale to je tak všechno. Je to nudné a nemůžu se zbavit dojmu, že se to ten serial snaží hrát až moc na všechny strany. Škoda, docela jsem se těšil.