Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Pohádkář (2014) 

Když jsem si přečetla autora předlohy, tak jsem film pouštěla s velkým otazníkem a spíš už dopředu jsem byla zklamaná. Ale dost jsem se spletla. Pěkně to ubíhalo, zápletka dobrá, herecké výkony výborné, kamera a barevnost filmu super. Ale co bylo příšerný, ale fakt příšený, to byly neustále reklamy!!! Ty byly tak okaté, že jenom hodně slabomyslný jedinec by si jich nevšiml. Proboha proč zkazit slušně našlápnutý český film neustálými záběry na platícího bezkontaktní platební kartou nebo nedejbože chytrým telefonem a podobými hrůzostrašnými záběry?!?!?!?!

plakát

Nezlomný (2014) 

Těžko říct, zda 3* nebo 4*. Kdyby to paní Jolie zkrátila o půl hodiny a zbytečně neprotahovala mučení v japonském lágru, tak by to bylo na 4*. V tomto znění mě to už ke konci přestalo bavit a přitom začátek filmu byl chytlavý a fakt mě bavil.

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

Po dlouhé době něco vtipného a ještě k tomu televizního, což se jen tak nevidí.

plakát

Martin a Venuše (2012) 

Chápu, že s nezaměstnaností musíme bojovat, ale nejsem si jistá, jestli je to potřeba za každou cenu. Těšila jsem se na film, kde co jméno, to dojem zaručeného kvalitního filmu. A jaké bylo překvapení, když v půlce filmu jsme začali se spolukoukajícími polemizovat, jestli jednu nebo dvě hvězdičky. Nakonec vyhrála ta jedna. Skutečně to bylo nemastné, neslané, nezáživné, okoukané, nicneříkající. Sem tam dobrej vtípeček a za to ta jedna *.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Tak to nemá chybu!!! Není nad to, když rozpočet zombííí filmu je větší než sto dolarů. Ani přesladký obličej pana Brada Pitta mi tentokrát nevadil. Žádné psychologické řešení a hlavně žvanění o nebezpečí toho či onoho, žádné přehnané hry na city rodinného života - prostě jen rychlá jízda bez kouska mrtvého bodu. DOPORUČUJI!!!!!

plakát

Neobyčejný život Timothyho Greena (2012) 

Asi kdybych hodnotila kvalitu a přínos filmu, tak by to bylo tak na 2*. Ale tento film hodnotím naprosto subjektivně - na začátku mě dojaly lístečky na nohách, uprostřed mě dojaly odpadávající lístečky a barevné pojetí a posledních patnáct minut jsem řvala jako kdyby se to dítě rozplynulo mně a ne hlavním hrdinům filmu. Tak pro to všechno 4*.

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

A já jsem se bavila. Po dlouhé době film, který neuškodil a ještě ke všemu pobavil. Kapánek mi vadila balkónová scéna jako vystřižená ze "Šejkspíííra", ale pak jsem naznala, že se v tom nebudu šňupat a budu to brát jak to leží a běží. Pro fanoušky zombíkáren doporučuji na nedělní odpoledne.

plakát

Musíme si promluvit o Kevinovi (2011) 

Kam se na tento snímek hrabe spousta filmů, které se pyšní žánrovým zařazením "horor". Celých 112 minut jsem byla v křesle zařezaná, ani napít jsem se nemohla. Celou dobu ve mě klíčilo alespoň malé zrnko naděje, ale bylo vždy ubito a to i na konci filmu. Skvělé herecké výkony, perfektní režie a super barevné zpracování!!!

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Tak to bylo překvapení. Po ročním čekání a přečtení příšerných kritik jsem do kina mířila s velkou nadsázkou a s myšlenkami jenom na to, že když už jsem viděla všechny díly, tak si ten poslední přece nenechám ujít. Završení celé ságy se autorům ale nad míru vydařil. Ani chvilku jsem se nenudila a akční bojová scéna byla super, fakt super. Dokonce i přítel, který na film šel jenom proto, abych v tom nebyla sama a fanda takovýchto filmových zážitků rozhodně není, řekl, že to byl nejlepší díl, u kterého se nenudil. No a 4* proto, že k dokonalosti tomu teda ještě kousek chybělo. ;o)) Ale i přes to - doporučuji!!!

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

113 minut trvající reklamní pauza bez kouska humoru, vtipu či dokonce nápadu. Jedna * za dva podařené "džouky".