Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Válečný

Zajímavosti k filmům (15)

Bratři

Bratři (2023)

Ve chvíli, kdy přichází vyšetřovatel (Stefan Konarske) na velitelství (cca 41. minuta), má na výložkách tři hvězdy v řadě. V další scéně v kanceláři a i předtím v autě má hvězdy do trojúhelníku.

Malý pitaval z velkého města - Cyklista

Malý pitaval z velkého města - Cyklista (1982) (epizoda)

Při honičce zelené Škody přibližně v 31. minutě Škodě mízí a znovu se objevují nárazníky. Při sražení chodce žádné nemá, během jízdy má vždy pouze přední s SPZ a na vlaníku odtahovky jsou oba dva opět na svém místě. V pořádku je přitom i levé zadní světlo, které se spolu s většinou karoserie rozbilo při honičče. Taky má auto na odtahovce jiné zadní sklo, které má navíc vyhřívací drát a chybějící MPZ.

Rédl - Prokurátor

Rédl - Prokurátor (2018) (epizoda)

Při první poradě (cca 9 minuta) má náčelník (Martin Pechlát) hodnost podplukovníka, večer na večírku (47. minuta) už hodnost plukovníka

Prezident Blaník

Prezident Blaník (2018)

Ve chvíli, kdy Tonda Balník (Marek Daniel) telefonuje s překladatelkou čínské delegace, má telefon v ruce obráceně (mluví do reproduktoru) - jasně patrné je to na čočce foťáku. V záběrech z větší vzdálenosti má telefon ve správné poloze, aby při bližším záběru je zase obráceně.

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016)

Při vyklízení operačního střediska(cca 1:10:00) má tlumočník Amal (Peyman Moaadi) v ruce pistoli a brýle, při záběru zezadu má brýle na hlavě a po dalsím střihu už je zase drží v ruce.

Mariňák 2: Bitevní pole

Mariňák 2: Bitevní pole (2014)

V úvodní scéně při útoku na základnu je zabit velitel střelou z RPG. V dalším záběru na něj z ptačí perspektivy lze však zřetelně spatřit, že postava stále dýchá.

První republika

První republika (2014) (seriál)

V 19. epizodě při postelové scéně je v čase 37:00 jasně vidět, že Klára (Markéta Plánková) má na sobě samodržící punčochy se silikonovým páskem, které v době, do které je seriál situován, neexistovaly.

Společnost hrdinů

Společnost hrdinů (2013)

Velitel nacistů má při zkoumání radiace nárameníky s hodností plukovníka, ale od scény na nádraží z přibližně 37. minuty má už na uniformě jenom kapitánskou hodnost. Nárameníky pro kapitána představují hladký stříbrný podklad se dvěma zlatými pyramidami, pro plukovníka proplétaný stříbrný podklad se dvěma zlatými pyramidami.

My iz buduščego 2

My iz buduščego 2 (2010)

Příbližně v čase 1:32, kdy čtveřice hrdinů střílí před domem a vybíhá z domu, má nejmladší člen Siva pušku. V detailním záběru však drží samopal.

Fantomas se zlobí

Fantomas se zlobí (1965)

Na začátku filmu obdrží komisař Juve (Louis de Funès) Řád čestné legie, který je na civilním oděvu symbolizován červenou stužkou v knoflíkové dírce na klopě saka. Tuto stužku lze ovšem na komisaři vidět již v předchozím dílu.

Zpátky na frontě

Zpátky na frontě (2008)

Ve scéně přibližně 12 minut po objevení bunkru, když postavy zkoumají obsah lékárničky, je možné v pravém horním rohu obrazovky spatřit mikrofon.

Iron Sky

Iron Sky (2012)

Ve scéně v 19. minutě v centru volební kampaně ředitelka nejprve pošle všechny kromě vedoucích oddělení pryč. Ve chvíli, kdy vedoucím nadává, jsou však v jednom ze záběrů všichni odvolání vidět v pozadí.

Ve jménu vlasti - Marine One

Ve jménu vlasti - Marine One (2011) (epizoda)

Carrie (Claire Danes) hledá v koupelně své léky, při zavírání skříňky se jí vevnitř vzpříčí nádobka a dvířka se nedovřou. Při dalším střihu odchází z koupelny a skříňka je zavřená.

Expozitura

Expozitura (2009) (seriál)

Ve 13. epizodě s názvem "Válka gangů" vyjíždí přibližně ve 34. minutě dlužník z domu mafiána ve stříbrném Fordu Focus 1st edition s paprskovými koly a blinkry v nárazníku. V jednom z dalších záběrů však detektivové zastavují vozidlo se stejnou SPZ, avšak jde o Ford Focus po faceliftu. Blinkry jsou umístěny v rámci světlometů a kola mají plechové disky s poklicemi.

Reklama