Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Akční
  • Hudební

Oblíbení režiséři (10)

Francis Veber

Doufám, že natočí brzy něco dalšího, zbožňuju jeho komedie. Nejlepší jednoznačně Blbec k večeři.

David Zucker

Můj oblíbenec z tria ZAZ. jeho parodie nemají chybu. Připoutejte se, prosím, Bláznivá střela, Police Squad, Scary Movie 3,4. A nezapomenu na sportovní film s prvky parodie - Pivní bratři.

Jerry Zucker

Druhý z tria ZAZ. Super parodie. A jedna z nejlepších bláznivých komedií Milionový závod.

Jim Abrahams

Poslední z tria ZAZ. Super parodie jako Žhavé výstřely, Maffiosso, Police Squad. A taky zábavná komedie Kšeft za všechny prachy.

Peter Farrelly

Skvělý režisér. Společně se svým bratrem Bobbym natočili super filmy např. s Benem Stillerem (Něco na té Mary je,Těsně vedle) nebo s Jimem Carreym (Blbý a blbější; Já, mé druhé já a Irena).

Bobby Farrelly

Skvělý režisér. Společně se svým bratrem Peterem natočili super filmy např. s Benem Stillerem (Něco na té Mary je,Těsně vedle) nebo s Jimem Carreym (Blbý a blbější; Já, mé druhé já a Irena).

Jason Friedberg

Společně s Aaronem Seltzerem režisér novodobých parodií, které sice nemají valné hodnocení, ale mě s výjimkou Disaster movie naprosto uchvátili.

Aaron Seltzer

Společně s Jasonem Friedbergem režisér novodobých parodií, které sice nemají valné hodnocení, ale mě s výjimkou Disaster movie naprosto uchvátili.

Todd Phillips

Natočil skvělé komedie Road Trip a Pařba ve Vegas. Dále pak také Škola svádění či Mládí v trapu. Těšim se na jeho další filmy, hlavně pak na Pařbu v Bangkoku. UPDATE: 9.4.2011 2:14 - Právě jsem dokoukal "Na doraz". Nemůžu si pomoct, Todd Phillips je génius:-))))))