Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (23)

plakát

Počátek (2010) 

Neskutečný zážitek, jak tohle někdo dokáže vymyslet a ztvárnit? Perfektní film!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Perfektně zpracovaný film. Některé scény působí hodně šokujícím až nechutným dojmem, ale právě to na něm zaujme. Scény jsou hodně naturalistické, jde zde vidět vše bez obalu. Zaslouží si nejvyšší hodnocení.

plakát

Posel ztracených duší (2005) (seriál) 

Zajímavý seriál zabývající se tématem, kterému se v dnešní době nikdo moc nevěnuje. Dané příběhy jsou se snaží být velmi skutečné, ze všedního života, zjemňuje se zde téma smrti, nepřipadá nám tu tak hrozná. Jediné co se mi nelíbí je hodně velké opakování se Jennifer Love Hewitt v některý dílech.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

Tenhle seriál mě opravdu baví, když to srovnám s Twilight, tohle je víc skutečné, řeší se tu i věci, které tam jsou tabu, např. sex, drogy a alkohol. Některé díly jsou opravdu napínavé. Akorát je úsměvné, jak ve všech upířích dílech současnoti je hlavnímu upírskému hrdinovi 17 a ztvárňuje ho mužný průměrně 25 letý herec. :-)

plakát

Čistá duše (2001) 

Russell Crowe zde předvedl skutečně excelentní výkon!!

plakát

Čas sluhů (1989) 

Chýlková je prostě nepřekonatelně skvělá!

plakát

Nouzový východ (2008) 

Kate i Leo jsou zde naprosto úžasní!! Role jim ušili na míru a doufám, že tenhle pár se objeví ve více filmech..

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

Konečně jsem se odhodlala tento snímek shlédnout. Edward mě dostal.... klobouk dolů!

plakát

Konzultant (2013) 

V první chvíli po shlédnutí jsem tento film chtěla ohodnotit jako odpad... jelikož prvotní dojem je naprosto šílený, nechutný a přesně takto jsem se cítila po shlédnutí 8 mm.... jenže... po druhém zamyšlení si člověk uvědomí, že toto je pouze vystižená syrová realita mnohých "byznysů". Jako příjemný fakt jsem brala filozofické dialogy, které mě bavily a jsem ráda, že Cameron Diaz si konečně v nějakém snímku zahrála jinak, než jako naivní blondýna.

plakát

Byzantium (2012) 

Mé pocity jsou rozporuplné. Skutečně mě překvapila Gemma Arterton, která se konečně někde trochu projevila. Taky chválím Saoirse za její moc pěkně vystřižené klavírní vystoupení. Obrovský mínus je ten jejich vystřelovací nehet namísto špičáků?? No.... co k tomu dodat. A krvavé vodopády? No comment. Takže slabší tři hvězdy...