Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (3 314)

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

1. řada - Seriál o Capitánu Amerikovi, ale bez něj. Je to snad jediný počin Marvelu bez superhrdinů a superschopností, což se musí ocenit. Děje je na osm epizod akorát, takže si série drží stále stejnou úroveň bez vyloženě špatných nebo dobrých dílů. Jen jsem se musel ve druhé epizodě smát, když na náklaďák naložili trosky továrny, pěkná kravina. 2. série - První půle řady je za dvě slabší *, druhá půlka za slabší tři. Opět ocením dobovou výpravu i naivitu. Odpálíme atomovku a pak se kouknem co se stalo :). Kromě úvodního loga a pár jmen, nemá tenhle seriál žádnou viditelnou vazbu s ostatními Márvelovkami, což ocení hlavně ti, kteří se ve změti jejich filmů a seriálů zažínají ztrácet. Dále oceňuji, že všech deset epizod se řeší jeden případ. Rozkouskovanost případů bývá typickým problémem ostatních krimi seriálů. Z postav žádná nevyčnívá, děj je celkem pozvolný. Nebyla zde žádná chvíle (kromě tance ep. 9), kde bych měl seriál chuť vypnout. Nebyla tu však ani žádná pamětihodná scéna. Tudíž naprosto průměrný seriál.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

2. série: Oproti předchozí sérii se toho moc nezměnilo, záchrana světa je opět hlavním tématem dne. Hlavní hrdinka se však dostává více do popředí díky její rodině a novým schopnostem. Největším průserem je však stejně jako v případě první řady návaznost na filmy Avengers, což mi vždy na nějaký čas znemožní seriál dokoukat. Závěr řady jsem nečekal a byla nastavena zajímavá zápletka pro další řadu.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

1. série - Pilotní díl byl hodně povedený. Dobře vypadající hororový film. Zbytek seriálu vypadá jako The Walking Dead, jen zombie jsou nahrazeny upíry. Osmý díl seriálu byl hrozná sračka. Totálně nelogické rozhodování a naprosto do očí bijící demence lidí. Postavy se stávají čím dál tím hloupějšími a se seriálem to jde hodně z kopce. Hlavní padouch a některé další příšery vypadají dost lacině. Atmosféra prvních dílů je v trapu. 1* 2. série - Konec už vypadl celkem k světu až na tu ohromnou dávku tuposti některých postav, ale jedenáct dílů nudy to nenahradí. Seriál nemá cenu sledovat.

plakát

Aj van tů bí jůťubr (2015) (studentský film) 

Parodii jsem v tom teda vůbec neviděl, ale jestli je to domácí tvorba, tak je to dobrý.

plakát

Akame ga kill! (2014) (seriál) 

Ze začátku super. Je to seriál kde proti sobě stojí dvě skupiny, z nichž ani na druhý pohled ani jedna není ta dobrá ne špatná. Vraždí všichni, a jsou přesvědčeni, že dělají dobro. Vyjímkou je předseda, to je křivák každým coulem. Později se seriál změnil v obyčejnou vyvražďovačku a navíc utekl manze, což mu neprospělo. Každopádně animace dobrá a hudba taky nebyla špatná.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Tohle téma, kde se řeší odhalování tajných dokumentů v novinách a následné soudní tahanice a souboje novin mít co nejlepší články není pro mě. Ale natočené je to slušně.

plakát

Akuma no Riddle (2014) (seriál) 

Příběh jak vystřižený z hollywoodských béček. Vezmeme ukňouranou holku, ochránce a partu vrahů ať se mezi sebou poperou. Jenže nakonec z toho máme školní drama kde, ať jsem se uklidňoval, že se to nestane SPOILER! nikdo nezemře a vše dopadne tak, jak naprosto každý čekal. Tohle začíná být pro anime nějak typické. Vzít zajímavý námět a pak jej zprasit jak to jen jde.

plakát

Aladin (2019) 

Člověk si na to musí trochu zvyknout. Není to čistě muzikál. Romantiky tak akorát na pohádku. Digitálně na úrovni. Hudebně místy až moc moderní (rap). Často hodně barevné, ale co čekat od Disney. Jen aby to nepřenesly do Star Wars. TOhle je taková odreágovačka a celkem v pohodě.

plakát

Aliance (2016) 

Super komentář se mě smazal. Tak ve skratce. Spousta wft momentů. Elektrický plot, oboustranný maskovaci systém. Potřetí ten samý děj s frakcemi. Staré nahrazeny dvěmi novými. Nový padouch jehož odstranění bude opět na pokračování.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Robotočlověk ze smetiště poznává svou minulost, budoucnost i lásku. Herci výborní, akční scény parádní. Škoda jen, že film končí tak otevřeně.