Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (3 314)

plakát

Problém tří těles - Jedině pokrok (2024) (epizoda) 

Přípravy na odvážný plán, jak poslat posla za budoucími návštěvníky. Plno loučení a podobných rádoby dojemných scén.

plakát

Problém tří těles - Vzhůru ke hvězdám (2024) (epizoda) 

Jednou jsi nahoře, jednou dole. Tady ta epizoda je dole. Po epickém finále minulého dílu se lidé offscreen bouří. Hrdinové plánují odvetu a nebo se litují.

plakát

Problém tří těles - Soudný den (2024) (epizoda) 

První hodně zajímavá epizoda. Po grafické stránce hodně zajímavé. Až zbytečně přehnaná likvidace lodi po ukázku toho, čeho jsou ufoni schopni a co chtějí. Zatím ale nevím proč to dělají jak to dělají. Tedy proč lidi rovnou nezlikvidují, nebo proč dělají vše tak okatě.

plakát

Problém tří těles - Ničitel světů (2024) (epizoda) 

Takže ufoni chtějí obsadit zemi a s někým již komunikují a poskytují jim technologie? Kdo je proti a nebo je inteligentní, tak náhodou umře. Emzáci, aby přežili kde žili asi budou docela OP a nějak budou umět manipulovat s časem a prostorem? No uvidíme co se z toho vyklube. Zatím to vypadá, že největší tajemství se už odhalily.

plakát

Problém tří těles - Rudé pobřeží (2024) (epizoda) 

Stále tajemná atmosféra. Ukázky nějaké videohry, za kterou někdo stojí. Tajemné postavy, které něco ví a ovlivňují ostatní. A historická vsuvka z komunikačním satelitem. Je jasné, že to pro lidi nedopadne dobře, ale stále je co objevovat.

plakát

Problém tří těles - Odpočet (2024) (epizoda) 

Tak máme zde seriál kde vědcům hrabe a tak se zabíjí. Nějaký příběh z komunisticé Číny a nakonec poodhalení o co jde. Nic zásadního se nedozvím a je tu plno neznámých věcí. Tak uvidíme příště.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Takový průměrný film. Cestování čase, říznuté vetřelcem. Ze začátku seznámení s postavami a akce v neznámem prostředí, která se nepovede. Pak sbližování s rodinou. Tam kde nestačily armády pak nakonec stačí skoro holé pěstí. Z hrdiny se stane až přehnaný Rambo.