Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbení herci (9)

Johnny Depp

Zbožňuju jeho trhlej způsob hraní. Všechny jeho postavy jsou neobyčejný, mají úžasný charisma ať už se jedná o nesmělý mladíky jako jsou Střihoruký Edward nebo Ichabod Crane, o drzouny jako je Jack Sparrow, podivíny jako jsou Kloboučník a Sam nebo grázly jako je Benjamin Barker. Ukažte mi něco, co tenhle chlápek nedokáže zahrát! (A moje/jeho nejoblíbenější postavy? Pořadí určit nemůžu, ale tak určitě Roux, Jack Sparrow, Willy Wonka, Ichabod Crane, Edward a - kristepane, to se nedá! Líbí se mi ve všem:)

Alan Rickman

Opravdu těžko říct, za který film patří mezi moje nejoblíbenější. Rozum a cit? Láska nebeská? Robin Hood? Harry Potter :)? Sněhový dort? Nevím, opravdu ne. Je to prostě sympaťák.

James McAvoy

Prvně jsem ho viděla v Penelope a tam to byl moc hezkej sympaťák. A pak jsem ho viděla v Pokání, kde si mě jako herec naprosto získal. Uvnitř tančím, to byla lahůdka, která ho navždy vynesla na vrchol mých žebříčků.

Heath Ledger

Byl to nesmírně nadanej herec a sympaťák. Prvně jsem si ho všimla v 10 důvodů proč tě nenávidím (a pořád tvrdím, že tmavý vlasy mu slušely nejvíc:), naprosto jsem si ho zamilovala jako Casanovu a jeho Joker mě posadil na zadek. Věčná škoda...

Matt Damon

Začínal jako ucho ve filmech typu Vyvolávač deště nebo Dannyho parťáci, ale myslím, že většina lidí si ho zafixovala jako Bournea. Pro mě to navždy bude Will Hunting (jak hlavní postava, tak vynikající scénárista).

Paul Newman

Byl to ten nejhezčí chlap, jakýho jsem kdy viděla. Ale co víc - výbornej herec! Za Butche Cassidyho a Henryho Gondorffa. A mnoho dalších, samozřejmě :)

Colin Firth

Především za Pride and Prejudice. On je ten nejlepší pan Darcy!

Hugh Jackman

Tak samozřejmě je to Wolverine. To by mohlo stačit :) Ale ne, mně se moc líbil i v Austrálii. Ve Van Helsingovi byl to jediný, na co se dalo koukat. A v Sólokaprovi stál taky za to.

Ryan Gosling

Jeden z nejvíc sexy chlapů na světě! A samozřejmě výbornej herec :)