Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (706)

plakát

Smrtihlav (2017) 

To, že to je historicky absolutně mimo je mi jedno, a nezatahuju to do hodnocení. Nicméně film je o ničem. Heydrich jako postava funguje poměrně dobře, ztvárnění bezcitného zla se podařilo. Zbytek jsou takové ty blbečkovské americkofilmoidní postavy a klišé, kde náckové neumí střílet a padají na hromadu stejně jako stormtroopeři ve Star Wars. Zbytečný film, který ale aspoň nění špatně natočen.

plakát

Sněhulák (2017) 

Tak jsem se opět přistihl, že žiju v jiné dimenzi než místní osazenstvo hodnotící sračky typu Last Jedi vysoko a naopak filmy, které se mi líbí odpadem. Takže za mě je Snowman taková ukázková seversá detektivečka, kvalitně zahraná a s pro mě překvapivým rozuzlením. Možná je to zklámáním z převedení knihy, kterou jsem nečetl, nevím. Za mě tu tedy máme mnohem více sračkových kriminálek honosících se pětihvězdičkovým hodnocením.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Roztomila blbost. Nevim proc, ale prijde mi ze se filmovym tvurcum proste Spider-Mana uchopit nedari a dopadne to vzdycky nemastne neslane. Neni to pruser jako skoro vsechno od DC posledni doby, ale pokud nekdo ceka kvalitni komiksovou adaptaci, kterou Marvel v posledni dobe produkuje, tak bohuzel. Je to takovy trochu pitomy a z mladeznickych lavic, asi jako byli prvni Transformers. Tak doufam ze nasledujici dily, ktere urcite budou, neskonci ve stejne zumpe.

plakát

SS-GB: Hitler v Británii (2017) (seriál) 

Trochu pomalejší rozjezd ale hlavně podle mne velmi slabé završení. Jinak velmi napínavá miniserie z prostředí druhé světové války s twistem, kdy Bitvu o Británii vyhraje Německo. Velmi sympatičtí herci poměrně hodně napomáhají se strávením nataženého scénáře. Ten totiž nejde dostatečně do hloubky, aby si opodstatnil takto dlouhou stopáž a působil by asi lépe jako film. Zaujalo mě to ale natolik, že si hodlám přečíst knižní předlohu.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) odpad!

S odstupem času a po třetím marném shlédnutí tento film musím označit za naprostou sračku. Je jedno jak vypadají triky, jak se povedl nebo nepovedl herecký ansambl. Celý film padá na jednom faktu, který vylézá tím více, čím víckrát si to pustíte. Naprosto zhovadilý scénář, kde je jedna bota za druhou. A nejde to tu vyjmenovat, ostatně na internetu existují poměrně rozsáhlé recenze cupující jednu scénu po druhé. Nejsmutnější ze všeho je fakt, že Last Jedi absolutně nenavazuje na Force Awakens a nenechává otevřený konec ani postavy, pro které by měl člověk vůbec zájem vidět pokračování. Je pro mě naprosto nepochopitelné, jak může v rámci jednoho studia vzniknout tak nabitý universe jako Marvel, kde divákům na postavách záleží a tak špatný jako Star Wars, kde se producentům podařilo zabít naprosto všechno, co disney od Lucasfilm koupilo...