Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (320)

plakát

DREAM TEAM – Mistři dílny (2022) (pořad) odpad!

Kotek je tragickej moderátor, "soutěže" idiotský a porota nepochopitelná. Enge otestoval motokáry na pěti metrech a ohodnotil jízdní vlastnosti. Jako posila šel do týmu Pepa Libickej, co nesměl bejt kibickej. Doufám, že v příštím díle bude Láďa Hruška, aby mu to nebylo líto a uvaří soutěžícím guláš z petflašek.

plakát

Máme rádi Jardu (2022) (pořad) odpad!

No tak tohle fakt jako neee...vyhulpérní šou s Jarinem, všichni rozesmátí se smějou všem svým fórkům, co slovo, to perla, publikum nadšeně hýká, Jarinovy bejvalky roztahujou kundy, Kuba, Koita a Libor nastavujou kaďáky...hodnotím po půl hodině, víc opravdu nedám.

plakát

Mezi COOLky (2022) (pořad) odpad!

Hra na Českou sodu? Aha, tak to jo...

plakát

Singl Švindl (2022) (pořad) odpad!

Proč jsou čínský nudle v baráku znakem toho, že je Rony ženatej? Já jsu sám a mám jich jak nasráno.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) odpad!

Všechno je nehustější, nejdrsnější, nejnebezpečnější a pak vám tam dají soutěže jako z mateřský školky. Tak to jo, no. Moderátor s charismatem mrtvýho papouška. Proč mám dojem, že je všechno podvod, dialogy nahraný a účastníci se válej v hotelu a občas je vytáhnou na natáčení? A proč mají všichni pořád super účesy a vypraný hadry? Zlatý Hry bez hranic.

plakát

Česko Slovensko má talent 9 (2021) (pořad) odpad!

Chcu malou jednonohou sirotčí cigánečku, co vyfikne voperní árii, až se z toho zesere celá aréna! Chcu pořádnýho dojemňáka, abych mohl smrkat do kapesníků. A k tomu zlatej bazr.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

V dnešním díle zmizelo auto. Humor jak sviňa. Bylo za rohem.

plakát

Love Island (2021) (pořad) odpad!

Chcu vidět pořádně šťavnatý rozvalený kundy a natrčený čuráky! Jinak nedám ani hvězdu! Prdele a kozy už jsou nuda. Stejně mi tam všichni připadaj jako takoví jacísi impotenti. Tak na to snad vlítnu, lidi, nelidi, do píči. Chcu animálnost!

plakát

MasterChef Česko - Série 5 (2021) (série) 

No, ty vole, tak sleduju semifinále, jsu napnutej, kdo bude ve finále a před koncem se chvilu podívám na internet a tam píšou, kdo postoupil! Tak to je fiasko!