Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Akční
  • Krimi

Recenze (320)

plakát

Vycházející slunce (1993) 

Nejlepší role Saena Conneryho. Buď sedí nebo stojí nebo chodí nebo sedí v autě a trousí moudra a významné pohledy.

plakát

Špión (2015) 

Hodně naivní komedie.

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Krampol je nejzábavnější. Po něm zádumčivej muž Dejdar, ten je taky komickej a závěrečný rozuzlení příběhu a závěrečná autohoňka s favoritem a jeho bouračkou mě taky rozesmála.

plakát

Bájní tvorové: Dračí hrobka (2013) odpad!

Viděl jsem závěrečnej boj s drakem, kterej vypadal jako obří mlok po botoxu hlavy. Následné dialogy mě utvrdily, že kvalita filmu je opravdu bídná a závěrečný uvažování o tom, že by mohl být další díl mě opravdu vyděsilo.

plakát

Hokejový zázrak (2004) odpad!

Příběh je super, pamatuju ho, ale totok zpracování je odporně plánovitě patriotický a emocionálně útočný, že to nejde skousnout.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

V dnešním díle zmizelo auto. Humor jak sviňa. Bylo za rohem.

plakát

Svatba na první pohled (2020) (pořad) odpad!

Ona a on ve vířivce...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...opravdu si nedovedu představit, že by tady byl se mnou někdo jinej,..já taky ne, faaakt...blbě, jedem znova...klapka, jedem...mámo, těm to určitě klapne...jak ta klapka...

plakát

Karel Gott - Zůstanu svůj (2019) (TV film) odpad!

Král zahraničních předělávek. Určitě dobrej zpěvák, ale...výměnou za kariéru budu držet hubu a makat a platit daně. Na těchto lidech systém stál a přinášeli jim valuty. A nejlíp když zpívali stupidní texty o hovně. On mohl, jiní nemohli, protože jejich postoj nebyl v lati. "V roce 1969 a 1970 jsem se postavil se všemi svými spolupracovníky do řady těch, kteří si upřímně přáli normalizaci občanského i kulturního života v naší zemi, a tento postoj jsem jasně vyjádřil činy." To jsou slova z dopisu, který poslal Husákovi, po svým "útěku" do Německa. A ještě ta anticharta...RIP, mistře.

plakát

Zlatá maska (2020) (pořad) odpad!

Masky masek jsou ultra pop art. A televizní zábava dnešní doby? Kdejakej kokot zpívá, kdejaká píča tancuje, kdejakej debil vaří.

plakát

Utajený šéf (2018) (pořad) odpad!

Tohle už je úlet. To si fakt dělaj z diváka piču. Jakože nikdo nic neví, a co ten štáb kolem? Jde pouze o reklamu na firmu, ve které se "to děje". V každým záběru minimálně 3 loga firmy. Dnes firma na mobilní hajzly. Prasárna totok. Nechápu to hodnocení tady, to jim fakt ten odpad někdo žere?