Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (55)

plakát

Slova (2012) 

V určitém okamžiku si musíte vybrat mezi životem a fikcí. Jsou si velmi blízko, ale nikdy se úplně neprotnou.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Po dlouhé době konečně dobrý film. Moc jsem od toho neočekávala, ale nakonec pro mě jeden z nejlepších filmů roku 2011. Vtipné, originální, skvělé herecké obsazení a jeden z nejlepších soundtacků. Vážně ti to připadá směšné? - Jo, přemýšlím o nacistickém kvadruplegikovi. Jak by tak asi salutoval?

plakát

Výměna (2008) 

Lidé se nemění...

plakát

Keith (2008) 

Limit je nebe.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Někteří z nás jsou šedí, někteří ze saténové, někteří ze zářivé. Ale jednou za čas potkáš někoho, kdo hraje všemi barvami. A když se to stane, nic se tomu už nikdy nevyrovná.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Nikdy jsi nepochopil, proč jsme to dělali. Publikum znalo pravdu. Svět je prostý, je to mizérie. Je stálý...stálý po celou dobu. Ale když je dokážeš oklamat, aspoň na vteřinu, můžeš pro ně udělat zázrak. A pak ty...Pak i ty uvidíš něco velmi zvláštního. Nevíš, co to bylo. Byl to...byl to ten výraz v jejich tvářích..

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Ellis 'Red' Redding: Tady jsou všichni nevinní. To jsi nevěděl? Heywoode, za co jseš tady ty? Heywood: Nevinně! Advokát to posral!.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Oskar Schindler: Sterne, pokud tato továrna kdy vyrobí nábojnici skutečně vhodnou k střelbě, budu hrubě nespokojen..

plakát

Donnie Darko (2001) 

Donnie: Jednou mi rodiče k Vánocům nekoupili, co jsem chtěl.. Dr. Thurman: A co jsi chtěl? Donnie: Hladové hrochy. Dr. Thurman: A jak ses cítil, když ti nekoupili Hladové hrochy? Donnie: Bylo mi to líto.