Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (55)

plakát

Něco jako komedie (2010) 

Pane, dej mi sílu změnit věci které změnit mohu, odvahu přijmout věci které nemohu a moudrost, abych je od sebe rozpoznal.

plakát

Pýcha a předsudek (2005) 

I still can't believe what he said about you. - Mr Darcy? I'd more easily forgive his vanity had he not wounded mine.

plakát

Až tak moc tě nežere (2009) 

Měla jsem chlápka, kterej měl v práci hlasovou schránku, tak jsem mu volala domů. No a on mi potom poslal e-mail na BlackBerry, tak jsem mu poslala textovku na mobil a on mi odpověděl na mou domácí mailovou adresu, a pak se to vymklo z ruky. A mně se stýská po čase, kdys měla jedno telefonní číslo a jeden jedinej záznamník a ten záznamník měl jednu mini kazetu a na té mini kazetě buď byl vzkaz od nějakýho chlápka nebo nebyl. Teď musíš lítat a kontrolovat nejrůznější portály, abys byla odmítnuta 7 různýma technologiema...Vyčerpává mě to.

plakát

Marley a já (2008) 

Psovi je jedno jestli jste bohatí, chudí, chytří, hloupí, oškliví, hezcí - dejte mu srdce a on vám dá své.

plakát

Sněženky a machři (1982) 

S tím, čeho se na nás dopustili jiní, s tím už se nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Nekupujte si drogy! Staňte se popovou hvězdou a lidé vám je budou dávat zadarmo.

plakát

Mother and Child (2009) 

Věřím v to, že když se narodíme, pocházíme z ničeho. A když zemřeme, tak se zase vrátíme do nicoty. To, čeho v životě dosáhneme je výsledkem naší vůle a štěstí, síly osobnosti a průbojnosti.

plakát

Výměna (2008) 

Lidé se nemění...

plakát

Drive (2011) 

Čekala jsem teda rozhodně víc. Celkem mi uniká, jak se může řadit mezi akční filmy, vždyť až na prvních tak 15 min se tam skoro nic nedělo! Každá scéna byla nesmyslně natahovaná a některé scény na mě byly až moc "brutální" a přihlouplé. Takže dost slabé 4* a to jen díky Ryanu Goslingovi a závěrečné písničce.

plakát

Camino (2008) 

Jestliže někoho máme rádi a neřekneme mu to, tak k čemu nám ta láska je?