Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (3)

plakát

Pandora Hearts (2009) (seriál) 

Jedná se o velice povedenou variaci na Alenku v říší divů. Proto je kupříkladu jedna z hlavních postav Alenka a velký krvelačný králiček . Hlavní děj je skutečně velmi dobře promyšlený a opravdu zde není nouze o hluboké myšlenky či zábavné scénky. Hlavní postavy se nejen skrze odhozené vzpomínky snaží objevit klíč ke krvavé tragédie před sto lety ale též k rolím které v ní sehrály. Je jen velká škoda, že tento seriál končí přinejmenším o třicet dílů dříve než by měl. A proto se při sledování posledních dvou závěrečných epizod nezbavíte pocitu, že autorům prostě nařídily konec. Fanouškům budíš útěchou, že pokračuje alespoň manga.

plakát

Angel Beats! (2010) (seriál) 

Tento seriál měl opravdu velmi velký potenciál. A i přesto že jej autoři řádně nevyužili, jedná se stále o velmi dobrý počin. Za zmínku zajisté stojí i naprosto úžasná hudba, u které se člověku vybaví pocit, že se autoři nechali inspirovat seriálem K-On. Děj by se dal stručně popsat jako: Obraz poklidného posmrtného života kde se člověk zbaví všech výčitek k minulému životu, což narušuje jen drobný fakt, že se zde zformoval odboj proti bohu. A s ohledem na to že v posmrtném životě se zkrátka zemřít nedá, získávají poměrně brutální souboje na život a na smrt docela nový rozměr. Osobně si myslím, že je to seriál s úchvatně dojemným koncem, u kterého se rozhodně nudit nebude.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Autoři v tomto případě vsadili na již jednou svědčenou jistotu a musím říci, že se to opravdu vyplatilo. Předpokládám, že pro každého příznivce Stitche je tento snímek téměř povinností. Nalezneme zde vcelku snadno pochopitelný příběh se svižným dějem, dobré grafické zpracování a v neposlední řadě již zmiňovaná postavička Stitche poupravená do podoby draka. To spolu s možností sledovat film ve 3D poskytuje opravdu silný zážitek, po kterém se jen málo kdo nepřistihne, jak si přeje mít svého vlastního draka.