Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Naruto: Šippúden

Naruto: Šippúden (2007)

Uplynuly 3 roky a Naruto se vrací v ještě nabušenější formě. Shippuuden je dospělejší, vážnější, technicky i příběhově propracovanější a navíc emocionálně ještě intenzivnější. Původní Naruto zpětně působí jako dokonalý předkrm, který nás seznámil s postavami a jejich vazbami a rozběsnil divákovi chutě na hlavní chod, jímž Shippuuden bezpochyby je..

Naruto

Naruto (2002)

Po prvních 5 dílech jsem nechápal, jak tenhle seriál může být tak populární. Jenže. Ať už to byly do posledního detailu promyšlené souboje, skvěle propracované a uvěřitelné postavy nebo vynikajíce zvládnuté emocionální sekvence, tenhle seriál mě prostě pohltil a nepustil. Legenda, která si svůj celosvětový boom po právu zaslouží..

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Breaking genres. Heisenberg si to razí od komedie přes drama a thriller po krimi a neustále si drží tempo a kvalitu, kterou nejvíce rozpumpuje v závěrečné sérii, jíž lze označit za jeden z nejlepších počinů na poli seriálu vůbec. Práce s napětím a hlavními motivy je neuvěřitelně citlivá a trpělivá a proměna W. W. je v Cranstonových rukou dechberoucí. Nedokážu si ale představit, že bych seriál konzumoval kontinuálně, když byl stále v produkci (sledoval jsem všech 5 sérií v rozmezí cca jednoho měsíce), protože návaznost některých rozvleklejších prvků bych se sezónními pauzami bezpochyby ztratil. Binge watch je zde nutností, což může být při počtu epizod trochu problém..