Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (50)

plakát

Pickupeři (2023) (seriál) 

A já myslel, že dokument by měl dát objektivní pohled na nějaké téma a ne jen tendenčně prezentovat názor někoho, komu nejspíš před lety holka nedala číslo...

plakát

Den warriora (1996) 

Pět hvězdiček jen za dabing v rámci Otrlého diváka.

plakát

Přísně tajné! (1984) 

Hrozná blbost, ale ty skeče jsou fakt vtipný! Na odreagování skvělý. Jedna z nejlepších parodií spolu se Žhavými výstřely.

plakát

El Santo a orlice (1973) 

[FOD 2015] Bez simultánního překladu by to bylo uplně o něčem jiném, nicméně s ním Santo na festivalu Otrlého diváka nezklame asi nikdy!

plakát

Ogroff (1983) 

[FOD 2015] Bez záběrů na stromy a vylézání zombie ze země by byl film o 30 minut kratší a o dvě hvězdičky lepší. První hodina byla parádní sranda, amatérismus tomu dodával pravou šťávu. Nicméně i přes hluché pasáže byl konec parádně vtipný, takže 3 hvězdy si film zaslouží. P.S. Nesmíte ho brát ani trochu vážně!

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Až na to: "Podle skutečné události" parádní!

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Uznávám, že ten humor nemusí sednout každému, mně ale sedí na 100%. Od tohohle filmu jsem opravdu takovou porci černého a nechutného vtipu nečekal!:)

plakát

Ecce homo Homolka (1969) odpad!

WTF?! Může mi někdo vysvětlit to hodnocení? Z 80 minut jsem vydržel koukat asi 55, zbytek jsem fakt nedal. Ty "kultovní hlášky" bych opravdu nenazýval kultovními, zasmál jsem se asi 2x. Jinak mi přišlo, že tam 90% času řvali dvě děcka, co mi lezli na nervy od první minuty, zbylý čas se řešilo, "že je šejdrem", s tím, že občas se to překrývalo. Ne, tohle opravdu není pro mě... 15%

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Mluvit 15.1. o filmu roku je samozřejmě značně prvoplánové, v tom případě alespoň řeknu , že to je asi nejlepší film, co jsem viděl za poslední rok. Přišlo mi, že to mělo všechno, co jsem chtěl. Ze začátku film vypadá trochu jako komedie (podobného ražení jako Big Bang Theory), postupem času ovšem začíná přituhovat a film hraje na mnohem vážnější notu. Člověk samozřejmě věděl, jak to s Enigmou dopadne, nicméně i přesto jsem byl v momentech týkajících se řešení opravdu napjatý. Keira i Benedict hrají perfektně, řekl bych, že je mohu v klidu zařadit do žebříčku svých oblíbených herců (samozřejmě nejen za tento film). Život Alana Turinga byl rozhodně zajímavý a díky tomuto filmu mám chuť dozvědět se o něm něco víc, to samé platí o Enigmě. Navíc nebýt Alana Turinga, společnost by zřejmě nebyla tam, kde dnes je a já bych zřejmě nestudoval informatiku :) 10/10

plakát

Nadaný žák (1998) 

I když jsem znal knižní předlohu, občas mě mrazilo. Závěr rozhodně lepší než v knize, jinak jsem odlišnosti nenašel. McKellen pro mě bude sice navždy Gandalf, nicméně svoji roli zvládl rozhodně mistrně, stejně jako Renfro.