Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Císařův pekař - Pekařův císař

Císařův pekař - Pekařův císař (1951)

Geniální klasika s mým oblíbeným moudrým Janem Werichem v hlavní dvojroli. Ano...i když mám filmy na DVD, nadšeně je sleduju v každé televizní repríze už více, jak dvacet let, a stejně mě neomrzí. Říct, že tyhle filmy miluju, to perfektně vystihuje. Ještě musím zmínit Natašu Gollovou, která je tu prostě nádherná!

Čarodějky z Eastwicku

Čarodějky z Eastwicku (1987)

Film je o rok staší, než já, ale můžu vám říct, že jsme ho v sedmi letech uměla celý nazpaměť a to nekecám. Moje nejoblíbenější pasáž byla ta, kde Cher nadává Jackovi Nicholsonovi, který se před ní "svůdně plazí" po své luxusní posteli ve své luxusní vile na svém ohromném pozemku, kde čůra na volavky. Na film jsem koukala denně a zanechal ve mně nesmazatelné stopy a naučil mě i pár sprostých slov :o) Prostě mě ovlivnil a vyrůstala jsem s ním a porovnávám s ním všechny filmy s podobnou tématikou a ještě žádný ho nedostihnul. Špičkový film a naprosto úžasnými herci, hereckými výkony, hudbou a koncem. Jen bych chtěla ještě napsat, že dubing s Bartoškou jsem nikdy nezkousla a asi nikdy nezkousnu...naprostá hrůza!!!!

Sex ve městě

Sex ve městě (2008)

Každá je jiná a přece jsou všechny úžasné. Pro mě nejlepší seriál a obstojně navazující film. Jsem prostě velká fanynka a ty 4 vtipný ženský miluju!