Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka

Recenze (316)

plakát

Hastrman (2018) 

Taková pohádka pro dospělé řekla bych, která nenadchne ani neurazí, něco mi tam chybělo, ale vzhledem k českým filmům, je tohle hodně povedené dílko, proto 4*.

plakát

Single Lady (2017) (seriál) 

Janča Plodková mě prostě baví :-D ty její hlášky

plakát

Orel Eddie (2016) 

příjemná oddechova komedie se sexy Hughem, roztomile přitroublým Taronem a libivym soundtrackem.

plakát

Logan: Wolverine (2017) 

Je to depresivní krvavý nářez plný brutálního masakru s pochmurným závěrem, který každého fanouška Logana dojme, sakra, vždyť jsem tu postavu sledovala 17let, nostalgie jak cyp.....pokračování komentáře až přestanu brečet..... I miss you already, Logan, tímto pro mě končí celá série X-menů.

plakát

Čarovný les (2014) odpad!

co to ku*va bylo? nikdy víc!!! muzikály mám ráda ale tohle byla sračka, co se nedá dokoukat.... tohle je znásilnění divaka.. otřesné uječene písničky, co trhají uši, nepochopitelný příběh, který zabil všechny známé pohádky, i ty horory od Grimmů,....už prvních deset minut je odrazujicich a vy jen dalším sledováním čekáte, zdali si tvurci dělají prdel nebo to tak hrozné bude až do konce....nebojte, nebude, protože to bude horší a horší...nic co by stálo za jedinou hvězdu (a že jich tam bylo). jestli se tohle hraje na Brodwayi, tak to potěš....DĚS

plakát

La La Land (2016) 

mě to přišlo strašně zdlouhavý, ale strááášně moc....a nijak mě to neoslovilo. Sledovat víc jak dvě hodiny pouze Ryana a Emmu, kdy jednou za 10minut, ne-li dýl řeknou pár vět a pak tam půl hodiny hraje hudba a takhle to jde dvě hodiny pořád dokola a nemá to ani pořádný děj bylo vyčerpávající. Nevím, mě to jako ženu neuchvátilo a to mám muzikály ráda. Raději si pustím Hacksaw Ridge (který jsem předtím sledovala). 4* za originální zpracování ale víckrát to vidět nemusím.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

no větší pi*ovinu jsem už dlouho neviděla...jako ona celá série je v podstatě o ničem a nedávala nikdy moc smysl ale aspoň to bylo zábavný...ano, viděla jsem dosud všechny díly, nicméně sedmička nebyla ani vtipná, ani zábavná, ani drsná. Jediný vtipný na tom bylo to, že se všichni snaží tvářit hrozně vážně, jako kdyby chtěli snad získat Oscara, bo co (viz. The Rock a jeho "tref se", strašné drámo) a taky, že hrdinové SPOILER proletí sklem, zřítí se v autě ze srázu, spadnou z mrakodrapu na auto a mlátí se kovovými tyčemi a nemají na sobě ani jednu kapku krve...to taky někdy vyzkouším.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Mně se to líbilo a to válečné filmy, kde lítají střeva vzduchem, moc nemusím (a že tam lítají). Mělo to pomalejší začátek, ale koukání na Andrewa Garfelda, kterého prostě žeru, to zachránilo. Čekala jsem, že amíci do filmu opět zasadí svou emocionální patetičnost, kdy diváka zkrátka nutí brečet, i když nechce a nemá proč.A oni to tam opravdu i když nenásilně nasadili, páč vidět ubrečený oči Andrewa vás (aspoň nás ženský) rozbrečí tak nějak automaticky. Budiž ale odpuštěno. Pominuli tento fakt, tak se jedná o jeden z nejlepších válečných filmů a odteď jeden z mých nejoblíbenějších (narozdíl od Železných srdcí, které ve mně vyvolaly lítost nad ztraceným časem). Takhle za mě palec hore.

plakát

Útěk z vězení - Věznice Ogygia (2017) (epizoda) 

jako by to bylo včera, co jsem si nenechala ujít jediný díl a je to víc jak sedm let. Ten seriál je prostě moje srdcovka a opět se nemůžu dočkat dalšího dílu :-D naprosto peckovní a Wentworth a Dominic čím jsou starší tím jsou charizmatičtější ;-) na můj vkus možná trochu uspěchané ale uvidíme, co přinesou další díly :-) a já se na ně sakra těším