Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Fantom opery

Fantom opery (2004)

Srdeční záležitost stačilo jedno shlédnutí a úplně mě film pohltil. Nejen film, ale celá historie o Fantomovi opery. Úžasná, dokonalá hudba, skvělí herci a výkony,...prvenství si zaslouží.

Moulin Rouge

Moulin Rouge (2001)

Skvost mezi muzikály. Miluju to zpracování, herce, kostýmy, zpěv ale především tu hudbu!

Avengers

Avengers (2012)

Filmový zážitek roku, u mě vládne naprostá spokojenost! PS. pro některé zde komentující, možná to kopíruje obsahově transformes, ale tohle je mnohem lepší, "transíci" na to nemají!

Ctihodný občan

Ctihodný občan (2009)

Systematicky promyšlená vyvražďovačka, u které, jak bylo řečeno, lehce předvídáte, co se stane. I přesto mě to bavilo a celou dobu jsem fandila Butlerovi,který hraje vraha, kterému nelze nefandit :) snímek by si zasloužil plný počet hvězd, ale za upálení Gerarda Butlera to dát nemůžu. PS. Butlerův sexy zadek se jen tak často někde nevidí :)

Fantom opery

Fantom opery (2011)

Dokonalé! Naprosto dokonalé. Sierra Bogges je úžasná, nádherné zpívá a její podání Christine je skutečně perfektní. Co se týče Fantoma, Ramin Karimloo má neuvěřitelné charisma i pod tou rouškou make-upu a masky vypadá dobře a neuvěřitelně zpívá, a jeho fantom vypadal vzhledově opravdu ošklivě. Emotivní podání fantoma dohánělo skoro až k slzám. Husí kůže mi naskakovala už jen z jeho zlověstného hlasu, úžasné. S takovým fantomem bych šla do podzemí hned, nemusel by mě ani přemlouvat :).Mezi ústřední dvojici to pořádně jiskřito. Shrnuto a podtrženo: Výborný zpěv, nádherná hudba,impozantní kulisy, úžasné herecké a pěvecké výkony , Fantom neodolatelný a děsivě šílený, závěrečné vystoupení fantomů famózní

Panna a netvor

Panna a netvor (1978)

Tak za tohle dílko dám ruku do ohně! Krásná výpravná hororová pohádka, s dokonalou hudbou Petra Hapky. Jako dítě jsem ji nikdy nedokoukala do konce, teď se řadí mezi mé oblíbené. Jo to jsme uměli ještě točit pohádky, proč se takové už netočí....:(

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Naprosto úžasný dojemný film, který vás chytne za srdce. Nepostrádá humor i drama. Francouzi umí!

Hačikó - příběh psa

Hačikó - příběh psa (2009)

Brečela jsem jako želva a vůbec se za to nestydím. Kdo má srdce, toho musí příběho o Hachim dojmout až k slzám, a Richard Gere působí sympaticky. Ten film není o hercích ale o tom psovi, emotivní film s krásnou melodramatickou hudbou...."Hachi, ty pořád čekáš..."

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)

Mně se to líbilo a to válečné filmy, kde lítají střeva vzduchem, moc nemusím (a že tam lítají). Mělo to pomalejší začátek, ale koukání na Andrewa Garfelda, kterého prostě žeru, to zachránilo. Čekala jsem, že amíci do filmu opět zasadí svou emocionální patetičnost, kdy diváka zkrátka nutí brečet, i když nechce a nemá proč.A oni to tam opravdu i když nenásilně nasadili, páč vidět ubrečený oči Andrewa vás (aspoň nás ženský) rozbrečí tak nějak automaticky. Budiž ale odpuštěno. Pominuli tento fakt, tak se jedná o jeden z nejlepších válečných filmů a odteď jeden z mých nejoblíbenějších (narozdíl od Železných srdcí, které ve mně vyvolaly lítost nad ztraceným časem). Takhle za mě palec hore.